Seda

Seda

  • Istanbul
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Merhaba! Ben Seda , pilates, kosu ve fitness dersleri veren bir egitmenim. Saglikli bir yasam tarzini tesvik ederken ögrencilerime bireysel ve grup dersleriyle destek oluyorum.

Pilates Dersleri:
Pilates derslerimde, temel prensiplere odaklanarak vücut bilincini artirmaniza yardimci oluyorum. Her seviyeye uygun dersler sunarak, güçlenme, esneklik ve durus gelisimi saglamayi hedefliyorum. Core (merkez) kaslari güçlendirme, denge ve nefes teknikleri üzerinde durarak katilimcilarin postürlerini iyilestirmelerine destek oluyorum.

Kosu Antrenmanlari:
Kosu antrenmanlarimda, herkesin kosu becerilerini gelistirmesi için özellestirilmis programlar sunuyorum. Yeni baslayanlar için temel kosu teknikleri ve dayaniklilik artirici egzersizlerden, daha deneyimli kosucular için hiz ve performans artisi saglayacak antrenmanlara kadar genis bir yelpazede destek veriyorum. Hedeflerinize ulasmaniz için motivasyon saglamak benim önceligim.

Fitness Dersleri:
Fitness derslerimde, vücut agirligi egzersizleri, direnç antrenmanlari ve esneklik çalismalariyla kapsamli bir fitness deneyimi sunuyorum. Her seviyeye uygun ve kisisellestirilmis programlarla, güçlenme, yag yakma ve genel saglik iyilestirmesine odaklaniyorum. Egzersizlerin dogru formda uygulanmasi ve sürdürülebilir bir egzersiz rutini gelistirmenize yardimci oluyorum.

Beslenme Danismanligi:
Sadece egzersiz rutinlerinizi optimize etmekle kalmayip, ayni zamanda saglikli beslenme aliskanliklari gelistirmenize de yardimci oluyorum. Beslenme danismanligiyla, sizin için uygun beslenme planlari ve beslenme aliskanliklariyla ilgili öneriler sunarak, saglikli yasam tarzinizi destekliyorum.

Benimle birlikte çalisarak, daha saglikli ve enerjik bir yasam tarzina adim atabilirsiniz. Sizi hayatinizi degistirecek bu yolculuga katilmaya davet ediyorum!

Detayli bilgi ve randevu için benimle iletisime geçmekten çekinmeyin. Birlikte çalismak için sabirsizlaniyorum!
Özel ders veriyorum:
  • Öğrenciler: Primary, Ortaokul, Lise Diplomasi, Yetişkinler
  • Şirketler, serbest çalışanlar ve iş profesyonelleri
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Seda
Seda
35 Yaş
On Öğretmen Bul since Temmuz 2024
400/saat
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • Last online a few weeks ago
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir
Seda
Seda Istanbul (İstanbul)
400/saat
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler