Duygu

Duygu

    • Çevrimiçi
    • İlk Ders Ücretsiz!
  • Osmangazi
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Her ögrencinin kendine özgü bir ögrenme stili ve hizi oldugu gerçegi, benim için her zaman bir baslangiç noktasi olmustur. Bu nedenle, derslerimi ögrencinin ihtiyaçlarini merkez alarak kisisellestirmeye büyük önem veriyorum. Ilk dersimiz, ögrenciyi daha yakindan tanimak ve ögrenme hedeflerini belirlemek için bir firsat niteligindedir. Bu sayede, ögrencinin güçlü yönlerini desteklerken, zayif yönlerini de güçlendirmeye yönelik özel bir ögrenme plani olusturuyorum.

Ögrenme sürecinin keyifli ve verimli olmasi için, derslerimde ögrencinin ilgi alanlarina uygun, güncel ve ilgi çekici materyaller kullaniyorum. Bu sayede, ögrenci hem ögrenirken egleniyor hem de bilgileri daha kalici hale getiriyor. Ögrencinin yaptigi hatalari, ögrenmenin dogal bir parçasi olarak görüyor ve onlari düzeltmek için sabirla çalisiyorum. Yanlislari elestirmek yerine, ögrenciye dogru yolu göstererek özgüvenini artirmayi hedefliyorum.

Düzenli olarak ögrencimle iletisimde kalarak, ilerlemesini yakindan takip ediyorum. Gerektiginde ögrenme planini güncelleyerek, ögrencinin ihtiyaçlarina en uygun egitimi sunmaya devam ediyorum. Amacim, ögrencinin sadece dilbilgisi ve kelime bilgisi degil, ayni zamanda konusma, yazma ve dinleme becerilerini de gelistirerek, Ingilizceyi akici bir sekilde kullanabilmesini saglamaktir.

Ögrencinin sadece akademik basari degil, ayni zamanda kisisel gelisimine de önem veriyorum. Bu nedenle, derslerimde kültürel farkindalik, iletisim becerileri ve elestirel düsünme gibi konulara da yer veriyorum. Ögrencinin özgüvenini artirarak, kendine olan inancini güçlendirmeyi hedefliyorum. Böylece ögrenci, sadece Ingilizce ögrenmenin ötesinde, kisisel ve mesleki hayatinda daha basarili olabilir.

Özetle, benim için ögrenme süreci, ögrenciyle birlikte bir yolculuk gibidir. Bu yolculukta, ögrencinin potansiyelini en üst düzeye çikararak, hedeflerine ulasmasina yardimci olmak en büyük amacimdir. Her ögrencinin basarisini kendi basarim gibi görür ve hisseder, ayni zamanda bu basaridan çok büyük gurur duyarim.
Özel ders veriyorum:
  • Bebek veya anaokulu seviyesi, Primary, Ortaokul, Lise Diplomasi, Üniversite öğrencileri, Yetişkinler
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Duygu
Duygu
On Öğretmen Bul since Ekim 2024
340/saat
İlk Ders Ücretsiz!
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • Mesajını yanıtlamak için şu anda çevrimiçi
  • Birkaç dakika içinde yanıt verir
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir

Osmangazi'daki diğer Ingilizce öğretmenleri ilgini çekebilecek

Osmangazi bölgesindeki tüm Ingilizce öğretmenleri görüntüleyin

Duygu
Duygu Osmangazi (Bursa)
340/saatİlk ders ücretsiz!
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler