Celal

Celal

    • İlk Ders Ücretsiz!
  • Istanbul
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

- 24 Yasindayim. Istanbul dogumluyum ailem Ardahanli. 14 Yil Erzurum'da yasadim. Annem ve babam emekli sinif ögretmenleri. Abim Istanbul Devlet Tiyatrosu sanatçisi. 10 yasinda müzige basladim 6 yil keman çaldim, 8 yil piyano çaldim. ( Hala piyano çalmaktayim. )
-------

- Derslerimin isleyisi söyle oluyor: Ders sürem 45 dakika ila 1.5 saat arasinda ders isliyorum. ( O an ögrencimin verimliligi bu süreyi belirliyor. ) Çalacagimiz eserleri birlikte seçiyoruz ve mümkün oldugunca hosumuza gidecek ve çalarken eglenebilecegimiz sarkilar çalmaya özen gösteriyorum. Derslerim de sadece piyano degil ayni zamanda müzik egitimi, müzik kültürü ve sosyolojisi, kulak egitimi, ses egitimi, müzik terminolojisi gibi bir çok konu isliyorum. Yasimdan dolayi bir çok jenerasyona hitap edebiliyorum.

- Erzurum Atatürk üniversitesi güzel sanatlar fakültesi Müzik Bilimleri bölümü mezunuyum. Ana çalgim piyano, uzmanlik alanim bati müzigi ve armonizasyonu. Üniversite de okurken zaman zaman farkli enstrümanlarda icra ettim. ( Saksafon, Gitar, Yan Flüt, Baglama, Bateri, Çello, Viyola. ) Bati müzigi, armoni ve piyano dallarindan yüksek derece ile mezun oldum. Rus ekolü ile egitildim.
-------
- Orkestra müzik bestekâriyim. Evimde stüdyom var dizi, film, sinema, reklam, bilgisayar ve telefon oyunlari için müzikler besteliyorum ve sirketlere satiyorum. 2 yildir özel piyano ve müzik ögretmenligi yapiyorum.
-------
- Ders verme yas araligim 8 yas ila 60 yas. Sicak kanli, hareketli biriyim. Çocuklar ile çok iyi anlasabiliyorum onlarin frekanslarinda hareket edebiliyorum. Derslerimi eglenceli geçirmek için elimden geleni yapiyorum. Iletisimim kuvvetli ve sivem yok gayet temiz bir Türkçe kullaniyorum.


- Hem kendi evimde hem de ögrencimin evinde ders isleyebilirim. Saatlik ders ücretim 600TL fakat haftalik 2 saat ders yaparsak, ders saatimi 500TL ye indiriyorum.

--------

- Anlasmali oldugum müzik marketim var, piyano veya baska bir enstruman almak isterseniz egitmen indirimi yapiyorlar ve daha uyguna almaniza olanak sagliyorlar.

Daha fazla bilgi isterseniz lütfen çekinmeden sorun, seve seve cevaplayabilirim.

Tesekkürler, iyi günler.


- Celâl ERCAN.
Özel ders veriyorum:
  • Kids, Teenagers, Yetişkinler
  • Şirketler, serbest çalışanlar ve iş profesyonelleri
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00
  • Celal nerede öğretmenlik yapıyor?

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Celal
Celal
25 Yaş
7/saat
İlk Ders Ücretsiz!
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • It's been a while since they were last online
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir

Diğer öğretmenler: Istanbul ilgini çekebilecek

Tüm öğretmenleri görüntüle içi Istanbul

Celal
Celal Istanbul (İstanbul)
7/saatİlk ders ücretsiz!
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler