Profili paylaş

Sınıfları Piyano

içi İstanbul (Istanbul)

Orkestra müzik bestekârından Piyano, Müzik Terminolojisi, Ses ve Kulak Eğitimi. BİLSEM VE KONSERVATUAR HAZIRLIK

- 24 Yaşındayım. İstanbul doğumluyum ailem Ardahanlı. 14 Yıl Erzurum'da yaşadım. Annem ve babam emekli sınıf öğretmenleri. Abim İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçısı. 10 yaşında müziğe başladım 6 yıl keman çaldım, 8 yıl piyano çaldım. ( Hala piyano çalmaktayım. )
-------

- Derslerimin işleyişi şöyle oluyor: Ders sürem 45 dakika ila 1.5 saat arasında ders işliyorum. ( O an öğrencimin verimliliği bu süreyi belirliyor. ) Çalacağımız eserleri birlikte seçiyoruz ve mümkün olduğunca hoşumuza gidecek ve çalarken eğlenebileceğimiz şarkılar çalmaya özen gösteriyorum. Derslerim de sadece piyano değil aynı zamanda müzik eğitimi, müzik kültürü ve sosyolojisi, kulak eğitimi, ses eğitimi, müzik terminolojisi gibi bir çok konu işliyorum. Yaşımdan dolayı bir çok jenerasyona hitap edebiliyorum.

- Erzurum Atatürk üniversitesi güzel sanatlar fakültesi Müzik Bilimleri bölümü mezunuyum. Ana çalgım piyano, uzmanlık alanım batı müziği ve armonizasyonu. Üniversite de okurken zaman zaman farklı enstrümanlarda icra ettim. ( Saksafon, Gitar, Yan Flüt, Bağlama, Bateri, Çello, Viyola. ) Batı müziği, armoni ve piyano dallarından yüksek derece ile mezun oldum. Rus ekolü ile eğitildim.
-------
- Orkestra müzik bestekârıyım. Evimde stüdyom var dizi ,film, sinema, reklam, bilgisayar ve telefon oyunları için müzikler besteliyorum ve şirketlere satıyorum. 2 yıldır özel piyano ve müzik öğretmenliği yapıyorum.
-------
- Ders verme yaş aralığım 8 yaş ila 60 yaş. Sıcak kanlı, hareketli biriyim. Çocuklar ile çok iyi anlaşabiliyorum onların frekanslarında hareket edebiliyorum. Derslerimi eğlenceli geçirmek için elimden geleni yapıyorum. İletişimim kuvvetli ve şivem yok gayet temiz bir Türkçe kullanıyorum.
-

- Hem kendi evimde hem de öğrencimin evinde ders işleyebilirim. Saatlik ders ücretim 600TL fakat haftalık 2 saat ders yaparsak, ders saatimi 500TL ye indiriyorum.

--------

- Anlaşmalı olduğum müzik marketim var, piyano veya başka bir enstruman almak isterseniz eğitmen indirimi yapıyorlar ve daha uyguna almanıza olanak sağlıyorlar.
İletişime geç
Celal

Celal

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Piyano öğretmeni Istanbul kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler