Profili paylaş

Online dersler: Türkçe

Türk Dili ve Edebiyatı / IB DP A Türkçe / TYT-AYT Hazırlık

Kimin için:

Ortaokul, Lise

Seviyeler:

Tüm seviyeler

Fiyat:

1500/saat İlk Ders Ücretsiz

IB DP A Türkçe Paper1, Paper2, IO, EE Bitirme Tezi Dersi ve Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı, TYT-AYT Hazırlık

21 yıldır üst segment özel okullarda (Ulus MEF Okulları/Bahçeşehir Kolejleri TDE Türkiye Bölüm Koordinatörlüğü) öğretmenlik yaptım, IB DP Türkçe, her seviyede Türk Dili Edebiyatı dersi vermekteyim. YKS'ye hazırlık TYT ve AYT sınavlarında 21 yıllık deneyime sahibim. Aynı zamanda freelancer olarak metin yazarlığı, içerik editörlüğü ve redaksiyon da yapmaktayım. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde lisans, Başkent Üniversitesinde yüksek lisansımı tamamladım.

Yaklaşık 20 senedir büyük bir heyecanla devam ettirdiğim öğretmenlik mesleğim boyunca bana en temel yaklaşımımın ne olduğu sorulsa ilk vereceğim cevap: “Öğrencilere öğrenmeyi sevdirmek; onların kişisel, akademik ve zihinsel ilgilerini gerçekleştirebilmeleÜniversiteye hazırlık, ara sınıf düzeyindeki (-sınıf) TDE ve IB Türkçe dersi öğretmenliğini hem özel ders vererek hem de Türkiye'nin en önemli kurumsal okullarında çalışarak devam ettirdim.
Öğrenmenin hayat boyu sürdüğüne inanarak, bu düsturla öğrenme merakı ve isteğinin öğrencilerimde uyandığı takdirde büyük mucizelerin gerçekleştiğine tanık oldum. Dünyayı değiştirmenin bir bireyi değiştirmekle başladığını fark ettiğim günden bu yana genç insanlarla çalışmaktan duyduğum hazzın doğal getirisi olarak yalnızca ders saatlerinde değil ders dışı zamanlarda da onlara rehberlik ve liderlik etmek yolunu tercih ediyorum. Zira insan iletişiminde güven, sevgi ve saygı duygusunun bir arada geliştirilmesinin önemine inandığımdan öğrencilerimle bu çerçevede sağlıklı bir iletişim kurmanın dersi sevdirmek ve öğrenme isteği uyandırmak konusunda çok etkili olduğunu tecrübe ettiğimi söyleyebilirim. Öğrencilerimi salt öğrenen bireyler olarak görmekten ziyade hayatta kendilerini gerçekleştirme mücadelesi içinde bireyler olarak görmeyi tercih ediyor ve bu doğrultuda bir eğitim felsefesi benimsiyorum.

Edebiyat dersini sadece edebiyat tarihini öğretmekten ibaret olarak görmüyorum. Öğrencilerimde bir sanat anlayışı uyandırabilmek ya da var olan anlayışlarını geliştirebilmek için müzikten, sinemadan, tiyatrodan, tarihten beslenerek planlanan derslerin onların her daim daha çok ilgisini çektiğine ve onlarda öğrenme merakı uyandırdığına şahit olmak bu mesleği yapmamın en temel nedenlerinden biri aslında.Öğretmen, dünyayı sadece beş duyu organıyla yorumlayan ve tüm değer
İletişime geç
Arda

Arda

(11)10100

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Reviews of Arda's classes by students and former students
See full profile and all reviews

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Türkçe öğretmeni Istanbul kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler