Profili paylaş

Online dersler: Ingilizce

Her yaşa ve seviyeye İngilizce

Kimin için:

Tüm seviyeler

Seviyeler:

Tüm seviyeler

Fiyat:

7/saat İlk Ders Ücretsiz

ÖZGEÇMİŞİM (CV)

 Üniversite Mezunuyum.
 Yüksek Lisans derecesinde Diplomam var.
 İlkokul, Ortaokul, Lise ve Yüksek Öğretim kurumlarında; danışmalık, rehberlik, formatörlük, öğretmenlik, Uzmanlık, Öğretim görevliliği vazifelerinde bulundum.
 Yurt dışı TC Büyük Elçiliklerinde eğitim danışmanı olarak görev yaptım.
 Yaklaşık 30 yıl MEB ve YÖK kurumlarında çalıştıktan sonra 2022 yılında emekli oldum.
 İngilizce Eğitimi, Öğretimi ve Uygulamaları Alanında, bilgi ve tecrübemi kullanabileceğim serbest (freelance), online, iş fırsatlarını değerlendirmek istiyorum.
 Bilgi ve tecrübelerim doğrultusunda görev alacağım iş alanlarında, yapabileceğim şeyler aşağıya maddeler halinde sıralanmıştır:


1- Özel ve/ya resmi ve yarı resmi ( İlkokul, Ortaokul, Lise Özel kurs ve/ya Üniversite (İngilizce Hazırlık, İngilizce Lisans programları) gibi eğitim kurumları için; ders açabilir, yönetebilir, veya diğer bir dizi alanda akademik danışmanlık yapabilirim.
2- Özel veya tüzel kişi ve kurumlar için; eğitim personeline; ( mesleki gelişim ve tecrübe edinmeye yönelik) Yeni eğilimleri tanıma, Dil öğreniminde Öğretim teknolojilerini etkin kullanma ve diğer alanlarda; ders anlatım sunumları düzenleyebilir, ders kitabı tanıtımı ve seçimi gibi hizmet içi eğitimi verebilirim. Bu doğrultuda Workshplar, seminerler, konferanslar gibi bir dizi anadil ve yabancı dil edinme ve öğrenme sorunlarıyla ilgili oturumlar düzenleyebilirim.
3- Özel veya tüzel kişi ve kurumlar için; şirket ve fabrika çalışanları için iş ve mesleki İngilizce, (mühendis, memur, uzman), genel ve çocuk İngilizcesi ( aile üyeleri için), ( anne, baba, çocuklar için bir arada veya ayrı ayrı); farklı seviyelerde İngilizce ders verebilirim.
4 -(ELT ve İngiliz Edebiyatı Bölümlerinde) İngiliz dili ve edebiyatı- (Amerikan dili ve edebiyatı, Batı Avrupa, Rus ve Türk edebiyatı dahil) alanlarında özgün, klasik ve modern eserleri; Roman, Kısa Öykü, Drama (oyun), Şiir; inceleme ve öğretimi dersleri açarak; Lecture, Seminar ve Discussion tarzında lise ve Üniversite seviyesinde (teorik ve uygulamalı olarak) okutabilirim.
5- Üniversite öğrencilerine yönelik (ELT ve İngiliz Edebiyatı Bölümlerinde) DİLBİLM: Sesbilim (Phonetics) ve Sesbilgisi (Phonology), Biçimbilim (Morphology) , Sözdizim (Syntax), Anlambilim (Semantics), Edimbilim (Pragmatics) konularını ayrı ayrı veya tümleşik olarak okutabilirim.
6- İngilizce Öğretiminde Yaklaşımlar ve Yöntemler (Approaches and Methods i
İletişime geç
Nizam

Nizam

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Ingilizce öğretmeni Samsun kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler