Profili paylaş

Sınıfları Ingilizce

içi Çankaya (Ankara), Yenimahalle, Çankaya (Ankar... (Ankara)

Her Yaş Aralığı İçin İngilizce Özel Ders

Kimin için:

Tüm seviyeler

Seviyeler:

Tüm seviyeler

Fiyat:

400/saat İlk Ders Ücretsiz

Merhaba! ODTÜ Sosyoloji bölümünden mezun oldum ve şu anda ODTÜ Matematik bölümünde çift anadal öğrencisiyim. Sosyal bilimler ve matematik gibi iki farklı disiplinin birleşimi, öğrencilere çok yönlü ve geniş bir perspektiften bakabilme olanağı sunuyor. Son 3 yılda birçok farklı yaş grubundan öğrenciye özel dersler verdim ve bu süreçte onları hem sayısal hem de sözel alanlarda hedeflerine ulaştırmada önemli adımlar attık. Derslerimde, matematik dışında sosyal bilimler, coğrafya ve Türkçe gibi farklı alanlarda da eğitim veriyorum. Özellikle her öğrencinin kendine has bir öğrenme biçimi olduğuna inanıyorum ve bu doğrultuda ders içeriklerini bireyselleştiriyorum. Öğrencilerimle çalışırken en önemli önceliğim, bilgiyi ezberlemek yerine anlamalarını, analitik düşünme becerilerini geliştirmelerini ve öğrendiklerini gerçek dünya ile ilişkilendirmelerini sağlamak.

Matematik derslerinde ise problem çözme yeteneklerini geliştirmeye odaklanıyorum. Öğrencilerime formülleri ezberletmektense, bu formüllerin mantığını kavramalarını sağlıyor ve farklı problem çözme stratejileri üzerinde duruyorum. Sosyal bilimler ve coğrafya derslerinde ise eleştirel düşünme becerilerini geliştirerek olaylar arasında bağlar kurmalarına yardımcı oluyorum. Coğrafyada, haritalar ve görseller üzerinden ders anlatımı yaparak konuyu somut hale getiriyorum. Türkçe derslerinde okuduğunu anlama ve dil bilgisi çalışmalarına ağırlık veriyorum, metin analizleri yaparak öğrencilerin yorumlama becerilerini geliştirmeyi amaçlıyorum. Ayrıca, ODTÜ’nün eğitim dilinin tamamen İngilizce olması nedeniyle İngilizce dersleri de verebiliyorum. İngilizce derslerinde, dili sadece gramer kuralları üzerinden öğretmek yerine, günlük hayatla bağdaştırarak iletişim odaklı bir öğrenme süreci sağlıyorum.

Türkiye eğitim sistemi, merkezi sınavlarda giderek daha fazla analitik düşünme ve problem çözme yeteneği gerektiren sorulara yer veriyor. Ben de derslerimde bu yeni nesil sorulara uygun tekniklerle çalışarak, öğrencilerimin sınavlarda karşılaşacakları zorluklara karşı hazırlıklı olmalarını sağlıyorum. Bu süreçte onların özgüven kazanmalarını, sorulara farklı açılardan bakarak yaratıcı çözümler üretmelerini ve böylece başarıya ulaşmalarını amaçlıyorum.
İletişime geç
Zeki

Zeki

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri

Birkaç saat içinde yanıt verir

Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Ingilizce öğretmeni Ankara kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler