Profili paylaş

Online dersler: Matematik

İLKOKUL , ORTAOKUL VE LİSE DÜZEYİNDEKİ ÖĞRENCİLER İÇİN MATEMATİK EĞİTİMİ

Kimin için:

İlkokul, Ortaokul, Lise

Fiyat:

450/saat

2 FARKLI OKULDA EĞİTMENLİK DENEYİMİM BULUNUYOR. BUNLAR; LEGO BÜNYESİNDEKİ LOGİSCOOLDA ROBOTİK KODLAMA EĞİTMENLİĞİ ( 1YIL) VE MERCAN ADASI İLKOKULUNDA ASTRONOMİ VE UZAY BİLİMLERİ, KODLAMA VE SINIF ÖĞRETMENLİĞİ ( YAZ OKULU OLARAK YAZ DÖNEMİNDE 2 AY ).

Ögrencinin eksigini belirlemek ve onun üzerine yogunlasmak her zaman daha iyidir çünkü ilerleyen konularda çok basit bir eksikten dolayi ögrenci soru kaçirabilir ya da derste basarisiz oldugunu düsünebilir. Bu çok dogal basarisizlik maalesef ki psikolojimiz üzerindeki çok büyük bir etkidir . Hata yapma korkusu bizi o dersten sevsek bile uzaklastirabilir. O sebeple insa ede ede gitmek dersi sevmemize ve anlamamiza yardimci olur . Bu sayede ufak hatalarimiz basarisizlik hissini tetiklemek yerine keyifli küçük aksakliklara dönüsebilir.

Ögrenciye her seyin cevabini hemen vermemeliyiz. Bu onun maalesef ki o konu üzerine düsünmesine engel olur. Bazen bazi seylerin hizli ilerlemesi (özellikle de sayisal konularda) iyi bir sey degildir. Insanin kafasinda oturmaz . O sebeple belki bir kaç dakika daha zaman alacak olsa bile akilda kalacak ve ilerleyen konularda bu neydi diyerek geriye dönüp ona tekrar bakilacak zamandan kurtaracaktir. Görsellestirerek ögretmek de akilda kaliciligi arttiracak bir yöntemdir .Bu yöntemi de kullanabilecegim konular oldukça kullanmayi planliyorum. Bu alanda deneyimim bulunuyor ve geçmisteki ögrencilerimle güzel vakit geçirmistik .Umarim bundan sonra da bu sekilde devam eder. Okudugunuz için tesekkür ederim.
İletişime geç
Yagmur Sarem

Yagmur Sarem

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Matematik öğretmeni Balikesir kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler