Zühre Elden

Zühre Elden

  • Istanbul
  • Doğrulanmış profil detayları
2 10100

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Ben Zühre Hoca yaklasik 6 yildir egitim sektöründe aktif olarak görev yapmaktayim. Bu süre zarfinda dershanelerde, kurslarda, kolejlerde ve özel derslerde genis bir deneyim kazandim. Özellikle TYT ve AYT sinavlarina yönelik kapsamli bir bilgi birikimine sahibim ve ögrencilerime sadece konu anlatimi ve soru çözümü degil, ayni zamanda ögrenci koçlugu hizmeti de sunuyorum.

Ögrencilerimle derslere baslamadan önce mini bir sinav yaparak seviye tespitini gerçeklestiriyorum. Bu sayede, her ögrencimin ihtiyaçlarina özel bir ders plani hazirlayarak, ögrenme sürecini en etkili hale getiriyorum. Beraber çalistigimiz ögrencilerle elde ettigimiz basarilar, onlarin hayallerine ulasmalarini sagladi; tip fakültelerinden mühendislik bölümlerine kadar çesitli alanlara ögrenci yerlestirdik.
Derslerim 60 dakikalik seanslar seklinde olup, her ders programi özel olarak planlanmistir. Isleme yöntemim, ögrencinin konuyu derinlemesine anlamasini ve basariyla uygulamasini saglamak üzerine kuruludur. Iste derslerimde izledigim adimlar:

Konu Anlatimi: Her dersin basinda, konuyu ögrencinin anlayabilecegi sekilde açik ve ayrintili olarak anlatirim. Bu süreci, ögrenciye ait bir deftere not alarak desteklerim, böylece ögrenci ders sirasinda yazili bir kayda sahip olur.

Ek Kaynaklardan Soru Çözümü: Konu anlatiminin ardindan, ek kaynaklardan ilgili sorulari çözeriz. Bu, ögrencinin konuyu pekistirmesi ve uygulamali olarak ögrenmesi için önemlidir.

Soru Bankasi ve Ödevlendirme: Her hafta, önceki ödevlerin kontrolünü yapar ve yapilamayan sorulari çözeriz. Sonrasinda yeni konulari ele aliriz. Bu adim, ögrenciye düzenli bir geri bildirim saglar ve konunun eksiksiz ögrenilmesini destekler.

Kapsamli Testler ve Çikmis Sinav Sorulari: Tüm konular tamamlandiginda, EBA kazanim testleri, 3 adim sezon sorulari ve çikmis sinav sorulari çözümüne geçeriz. Bu, ögrencinin sinav formatina alismasini ve sinav stratejilerini gelistirmesini saglar.

Ara sinif ögrencileri için benzer bir program uygularim, ancak sinav programi olmadigi için konu pekistirme amaciyla minimum 2 veya 3 kaynaktan faydalanirim. Bir soru bankasini tamamen çözüme kavustururum ve diger kaynaklardan ögrencinin çözecegi sorulari planlarim. Bu yaklasim, ögrencinin çesitli soru türlerine asina olmasini saglar ve genel basariyi artirir.
Özel ders veriyorum:
  • Öğrenciler: Ortaokul, Lise Diplomasi, Yetişkinler
  • Şirketler, serbest çalışanlar ve iş profesyonelleri
Eğitim: dereceler, kurslar ve sertifikalar
  • Mezun(eğitimim devam ediyor)

  • Pedagojik formasyon (eğitimim devam ediyor)

  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00
What students say about this tutor

5

2 reviews

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Merve Zühre hocayla tanistiktan sonra matematigi sevmeye basladim, asl...

Meral Zühre hocanin kisiye göre ders anlatimi sayesinde matematik ders...

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Zühre Elden

Zühre Elden
On Öğretmen Bul since Ağustos 2024
750/saat
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • En son birkaç gün önce çevrimiçiydi
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir
Zühre Elden
Zühre Elden (2) Istanbul (İstanbul)
750/saat
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler