Zeynep

Zeynep

    • Çevrimiçi
  • Yenimahalle
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Anadolu Üniversitesi Basin-Yayin Bölümünde lisans egitimimi tamamlamamin ardindan, Hacettepe Üniversitesi Iletisim Bilimleri Ana Bilim Dali, Kültürel Çalismalar ve Medya Programinda tezli yüksek lisans derecesi aldim.

Kariyer yolculugumu özetlemem gerekirse, 6 aylik bir süre boyunca Malmö Üniversitesi'nde (Isveç) arastirma görevlisi olarak "yeni medya" üzerine çalistim. firmasinda is gelistirme, prodüksiyon projeleri yönetimi, kurumsal iletisim ve yabanci dil ekiplerinin yönetimi gibi görevlerde bulundum. Patiswiss Handmade Chocolates firmasinda marka konumlandirma, dis pazar analizleri, müsteri iliskileri ve projeleri yönetimi, ise alim, iç ve dis iletisim koordinasyonu görevlerinde yer aldim.

Lazzoni Mobilya'da, Amerika Büyüme Ekibi ve Insan Kaynaklari Direktörlügünde dijital pazarlama, pazaryeri analizleri, Amerika'da büyüme projeleri ve stratejileri, isveren markasi (ürün ve magaza lansmanlari, üniversite is birlikleri, proje yarismalari, KVKK gibi) projelerinin yönetimi, performans degerlendirme, organizasyonel tasarim, OKR proje tasarimi asistanligi gibi sorumluluklar üstlendim. Hâlihazirda, Açik Holding istiraklerinden olan, Serban Insaat’ta Insan Kaynaklari Uzmani olarak çalismaktayim. Yetenek kazanimi, pozisyon degerleme (Mercer metodolojisi), performans ve yetenek yönetim sistemlerinin kurulmasi, kullanilan sistemin IK modülünün gelisimine katki saglama, çalisan bagliligi ve memnuniyeti gibi IKY fonksiyonlarina katki saglama görevlerini üstleniyorum.
Özel ders veriyorum:
  • Öğrenciler: Primary, Ortaokul, Lise Diplomasi
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00
  • Zeynep nerede öğretmenlik yapıyor?

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Zeynep
Zeynep
36 Yaş
On Öğretmen Bul since Ekim 2024
500/saat
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • Mesajını yanıtlamak için şu anda çevrimiçi
  • Birkaç dakika içinde yanıt verir
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir
Zeynep
Zeynep Yenimahalle (Ankara)
500/saat
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler