Zehra

Zehra

    • İlk Ders Ücretsiz!
  • Istanbul
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Ben Zehra, egitim ve ögretim alanindaki tecrübemle, ögrencilere sadece derslerde basarili olmalarini saglamakla kalmayip, ayni zamanda onlara bir mentor olarak da rehberlik etmek için buradayim.

Egitim hayatim boyunca Türkçe, matematik ve fen bilimleri alanlarinda kendimi gelistirdim ve bu alanlarda hem ilkokul hem de ortaokul seviyesindeki ögrencilere ders verme konusunda oldukça deneyimliyim. Özellikle TYT sinavina hazirlik sürecinde ögrencilere Türkçe, matematik ve fen derslerinde yardimci oluyorum. Bahsettigim bir dersin içerigine hâkimim ve ögrencilerin basariya ulasmasi için gerekli stratejileri gelistirebiliyorum.

Egitimin yaninda, sosyal hayatimda da aktif bir bireyim. Resim yapmaktan, müzikle ilgilenmekten büyük keyif aliyorum. Bu çesitlilik, ögrencilerle farkli konularda ortak noktalar bulmami sagliyor ve derslerin ötesinde anlamli bir bag kurmamiza yardimci oluyor. Ayni zamanda, bos zamanlarimda sudoku oynayarak zihinsel becerilerimi gelistiriyorum, bu da ögrencilerle bu alanda da ortak bir zemin bulabilmemi sagliyor.

Derslerimde sadece akademik bilgiyi degil, ayni zamanda ögrencilerin hayatlarina da pozitif katkilar yapmayi amaçliyorum. Her ögrenci farklidir ve her birinin ihtiyaçlarini anlamak, onlara en iyi sekilde rehberlik etmek için çok önemlidir. Ögrencilerimle güçlü bir iletisim kurarak, onlarin akademik gelisimlerini yakindan takip ediyor ve gerektiginde onlara her türlü konuda destek oluyorum. Ögrencilerimin bana her türlü soruyu sorabilecegi, endiselerini paylasabilecegi güvenli bir ortam olusturmayi hedefliyorum.

Su ana kadar birçok ögrenciyle çalistim ve onlarin akademik anlamda önemli ilerlemeler kaydetmelerine yardimci oldum. Ilkokul ve ortaokul ögrencilerine Türkçe, matematik ve fen derslerinde destek verdim ve TYT sinavina hazirlanan ögrencilerle de yogun bir sekilde çalistim. Derslerimde ögrencilerin anlayisini ölçen testler ve etkinlikler düzenleyerek, onlarin güçlü yönlerini ve gelisime açik alanlarini belirliyorum. Bu sayede derslerimiz her zaman verimli ve hedef odakli oluyor.

Eger çocugunuzun egitim hayatinda hem akademik anlamda hem de kisisel gelisiminde önemli bir katki saglamak isterseniz, birlikte çalismaktan memnuniyet duyarim.
Özel ders veriyorum:
  • Öğrenciler: Primary, Ortaokul, Lise Diplomasi
Eğitim: dereceler, kurslar ve sertifikalar
  • Öğrenci(eğitimim devam ediyor)

  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00
  • Zehra nerede öğretmenlik yapıyor?

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Zehra
Zehra
20 Yaş
On Öğretmen Bul since Eylül 2024
800/saat
İlk Ders Ücretsiz!
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • En son birkaç gün önce çevrimiçiydi
  • Birkaç saat içinde yanıt verir
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir

Diğer öğretmenler: Istanbul ilgini çekebilecek

Tüm öğretmenleri görüntüle içi Istanbul

Zehra
Zehra Istanbul (İstanbul)
800/saatİlk ders ücretsiz!
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler