Yusuf

Yusuf

    • İlk Ders Ücretsiz!
  • Ankara sehri
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Ingiliz Dili ve Edebiyati mezunu, iki yili askin süre yabanci ögrencilere Ingilizce konusma dersleri vermis, daha önce özel dil kurslarinda ders verme deneyimine sahip, ayni zamanda yeminli tercümanim. Ingilizce konusma derslerini zevkli hale getiren etkinliklerle zenginlestirdigim, özellikle çevrimiçi ortamlardan ders almayi tercihen eden ögrenme meraklisi ögrencilere yönelik ders içerikleri üretiyorum. Ögrenci ile birlikte ders ve konu içerigi yaptigimiz, sikmayan ve çok eglenceli geçecek derslere hazir misin?

Derslerimi etkilesimli ve katilimci bir ortamda islemeye özen gösteriyorum. Ögrencilerin aktif katilimini tesvik etmek için tartismalar, grup çalismalari, problem çözme etkinlikleri ve örnek uygulamalar gibi çesitli ögretim yöntemlerini kullaniyorum. Ayrica, görsel ve isitsel materyallerle desteklenmis ders notlari ve sunumlar kullanarak farkli ögrenme stillerine uygun bir ortam saglamaya çalisiyorum. Derslerimde genellikle teorik konulari gerçek hayat örnekleri ve uygulamalarla iliskilendirerek isliyorum. Ögrencilerin konuyu daha iyi anlamalarini saglamak için somut örnekler ve senaryolar kullaniyorum. Ayrica, dersin dinamiklerini sik sik degistirerek ögrencilerin ilgisini canli tutmaya çalisiyorum. Zaman zaman ögrencilerin geri bildirimlerine dayanarak ders içerigini ve sunum tarzini ayarlayarak daha etkili bir ögrenme deneyimi sunmaya çalisiyorum.

Derslerimi islerken ögrencilere ulasimi kolay, destekleyici ve açik bir ortam saglamaya özen gösteriyorum. Ögrencilerin sorularini ve endiselerini dinliyor, onlara bireysel destek sagliyorum ve gerektiginde ek kaynaklar ve materyaller sunuyorum. Ayrica, derslerin yani sira ofis saatleri veya çevrimiçi platformlar araciligiyla iletisim kurma imkani da sagliyorum, böylece ögrencilerin dersle ilgili herhangi bir sorunu veya konuyu daha derinlemesine tartisma firsati buluyorlar.

Genel olarak, derslerimi etkili ve ilgi çekici bir sekilde islemeye çalisarak ögrencilerin konuyu anlamalarini, uygulamalarini ve kendi becerilerini gelistirmelerini desteklemeyi amaçliyorum. Her ögrencinin farkli ögrenme ihtiyaçlari oldugunun farkindayim ve bu nedenle derslerimi çesitli ögretim yöntemleri ve materyallerle zenginlestirerek her ögrenciye uygun bir ögrenme deneyimi sunmaya çalisiyorum.
Özel ders veriyorum:
  • Öğrenciler: Ortaokul, Lise Diplomasi, Üniversite öğrencileri, Yetişkinler

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Yusuf
Yusuf
29 Yaş
On Öğretmen Bul since Nisan 2024
from 350/saat
İlk Ders Ücretsiz!
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • Last online a few weeks ago
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir
Yusuf
Yusuf Ankara sehri (Ankara)
from 350/saatİlk ders ücretsiz!
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler