Yunus

Yunus

  • Çankaya (Ankara)
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Merhaba,

Ben, ODTÜ'de 3. sinif ögrencisi olarak okuyan bir fizik ögrencisiyim. Egitim hayatim boyunca matematik, fizik ve kimya gibi temel bilimlerle ilgilenmis ve bu alanlarda basarili olmus biriyim. Bu nedenle matematik, fizik ve kimya derslerinde ögrencilere özel ders verebilecegime inaniyorum.

Ayrica iletisim becerilerimle ögrencilerle etkili bir sekilde iletisim kurabilirim. Ögrencilerin ihtiyaçlarini anlamak ve onlara yardimci olmak benim için önemlidir. Ögrencilerle güvenilir bir iliski kurarak, onlarin ögrenme motivasyonlarini artirabilir ve basarilarina katki saglayabilirim.

Hobilerim arasinda spor ve sanat yer almaktadir. Bu hobilerim, disiplin, takim çalismasi ve yaratici düsünme becerilerimi gelistirmeme yardimci oldu. Ögrencilerle bu konularda da bag kurabilirim.

Sadece özel ders vermekle kalmayip ayni zamanda bir mentor olmayi hedefliyorum. Ögrencilerin akademik basarilarina ek olarak kisisel gelisimlerine de katkida bulunmak istiyorum. Ögrencilerle düzenli olarak iletisim kurarak akademik hedeflerini takip edebilir, motivasyonlarini artirabilir ve kariyerleri hakkinda rehberlik edebilirim.

Özetle, matematik, fizik ve kimya derslerinde özel ders almak isteyen ögrencilere yardimci olabilecek bir egitimci olarak buradayim. Iletisim becerilerim ve disiplinim sayesinde ögrencilerin potansiyellerini en üst düzeye çikarmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya hazirim.

Daha öncesinde ögrenme güçlügü çeken bir ögrencime sifirdan(4 islem bile bilmiyordu) Matematik anlattigim oldu. Bilgiyi karsiya aktarmada yeteri kadar iyiyimdir. Daha öncesinde LGS Matematik, AYT Fizik, AYT Kimya ve TYT Matematik derslerini anlattigim ögrencilerim oldu. Hatta alanim olmamasina ragmen TYT Sosyal çözme yöntemi anlattigim ögrencim oldu.
Özel ders veriyorum:
  • Öğrenciler: Ortaokul, Lise Diplomasi
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00
  • Yunus nerede öğretmenlik yapıyor?

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Yunus
Yunus
22 Yaş
On Öğretmen Bul since Temmuz 2024
500/saat
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • Last online a few weeks ago
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir
Yunus
Yunus Çankaya (Ankara) (Ankara)
500/saat
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler