Yaren Kosar

Yaren Kosar

    • İlk Ders Ücretsiz!
  • Izmit
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Merhaba, ben Yaren. Bilgisayar Mühendisligi ögrencisiyim ve ilkokul seviyesindeki ögrencilere ders destegi sagliyorum. Ingilizce basta olmak üzere, matematik, fen bilimleri, sosyal bilgiler gibi diger derslerde de ögrencilere yardimci oluyorum. Derslerimi ögrencilerin bireysel ihtiyaçlarina göre sekillendiriyorum. Her ögrencinin farkli bir ögrenme tarzi oldugunun bilincindeyim, bu nedenle derslerimde esnek ve kisiye özel bir yaklasim benimsiyorum.

Ders Isleyisi:

Öncelikli hedefim, ögrencilerin temel becerilerini güçlendirmek ve onlari bir adim ileriye tasimaktir. Ingilizce derslerinde dinleme, konusma, okuma ve yazma becerilerini esit derecede gelistirmeye odaklaniyorum. Diger derslerde ise ögrencilerin konuya olan hakimiyetlerini artirmak için çesitli yöntemler kullaniyorum. Iletisim odakli bir yaklasim benimsedigim derslerde, çocuklarin günlük hayatta kullanabilecekleri pratik Ingilizceyi ögrenmelerini sagliyorum. Basit diyaloglar, örnekler ve çesitli etkinliklerle ögrencilerin kendilerini özgüvenle ifade etmelerine yardimci oluyorum.

Eglenceli ve etkilesimli dersler olusturmak benim için oldukça önemli. Oyunlar, görseller, videolar ve interaktif materyallerle dersleri daha çekici hale getiriyorum. Bu yöntemler, ögrencilerin ilgisini canli tutarak ögrenme sürecini keyifli bir deneyime dönüstürüyor. Ayrica, her ögrencinin gelisimini düzenli olarak izliyor, velilere detayli geri bildirimler veriyor ve gerektiginde ders yöntemlerimi güncelliyorum. Bu sekilde, ögrencilerimin en iyi sekilde ögrenmelerini sagliyorum.

Deneyim: Çocuklarin derslerinde yasadigi korkulari ve çekinceleri asmalarina yardimci oluyorum. Onlarin seviyesine inerek, özgüvenlerini kazanabilecekleri bir ögrenme ortami sunuyorum. Iyi iletisim becerilerim sayesinde ögrencilerimle güçlü bir bag kurarak derslerin verimini artiriyorum.

Eger siz de çocugunuzun Ingilizce veya diger derslerde gelisimine katkida bulunmak istiyorsaniz, benimle iletisime geçebilirsiniz. Her ögrenci için özellestirilmis, etkili ve keyifli bir ögrenme süreci sunuyorum. Ögrencilerimle birebir ilgilenerek onlarin potansiyellerini en iyi sekilde ortaya çikarmayi hedefliyorum. Bu süreçte ögrencilere rehberlik etmekten büyük bir keyif aliyorum.
Özel ders veriyorum:
  • Bebek veya anaokulu seviyesi, Primary, Ortaokul
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00
  • Yaren Kosar nerede öğretmenlik yapıyor?

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Yaren Kosar
Yaren Kosar
22 Yaş
On Öğretmen Bul since Ağustos 2024
from 400/saat
İlk Ders Ücretsiz!
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • Last online a few weeks ago
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir
Yaren Kosar
Yaren Kosar Izmit (Kocaeli)
from 400/saatİlk ders ücretsiz!
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler