Ugur

Ugur

  • Pendik
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Merhaba, ben Ugur Hoca :) Sinop Anadolu Ögretmen Lisesi'nde yabanci dil bölümü bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesi Ingilizce Ögretmenligi Lisans Programini bitirdim. Henüz üniversite ögrencisiyken, 2008 yilinda zincir bir dershanede, henüz genç bir birey olarak, Ingilizce ögretmeni olarak is hayatima adim attim. 4 yil süren dersanecilik ve özel derslerin ardindan Yabanci Dil Kurslarinda uzun süre egitmenlik ve direktörlük görevi sürdürdüm. Yüzlerce ögrenci ve ögretmene Yabanci Dil edinimi ile alakali bilgi birikimimi zevkle aktarmaya çalistim.

Bu süreç içerisinden bir çok kurumsal firmada gerek advance seviyede genel Ingilizce dersleri olsun gerekse ulusal /uluslararasi sinavlara basarili ögrenciler yetistirdim.

Ilk yillarimda ögretmenlikle baslayan kariyerim, zamanla büyük gelismelere ve sorumluluklara ev sahipligi yapti. Zümre baskanligi, egitim koordinatörlügü ve yabanci diller koordinatörlügü gibi çesitli pozisyonlarda çalisarak, ögrencilerime sadece dil bilgisi degil, ayni zamanda yasam becerileri kazandirmayi hedefledim.

Egitim alanindaki tutkum ve basarilarim beni ögretmenlikten yöneticilik pozisyonlarina tasidi. Her yas grubundan ögrenciyle etkilesimde bulunarak, egitim hayatimda edindigim bilgi birikimimi pekistirdim.

Son 10 yildir, egitim sektöründe yetenekli egitmenleri kesfetmeye ve gelistirmeye adadim. Su anda freelance olarak yabanci dil egitimleri ve egitici egitimleri veriyor ayni zamanda egitim koçlugu yapiyorum. Her geçen gün, egitimde daha etkili ve yenilikçi yaklasimlar gelistirmek adina çalismalar yürütmekte ve egitim alaninda pozitif degisimlere liderlik etmekteyim.
Özel ders veriyorum:
  • Öğrenciler: Lise Diplomasi, Üniversite öğrencileri, Yetişkinler
  • Şirketler, serbest çalışanlar ve iş profesyonelleri
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00
  • Ugur nerede öğretmenlik yapıyor?

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Ugur
Ugur
36 Yaş
On Öğretmen Bul since Nisan 2024
700/saat
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • It's been a while since they were last online
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir
Ugur
Ugur Pendik (İstanbul)
700/saat
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler