Sevval

Sevval

    • İlk Ders Ücretsiz!
  • Halkali (Istanbul)
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Istanbul Üniversitesi Fizik bölümü atom ve molekül fizigi ana bilim dalinda çalismalar yapmaktayim.
Üniversite egitim sürecimde saglik fizigi, nükleer fizik gibi alanlarda çalismalar yaptim, bu süreçte Cerrahpasa Nükleer Tipta staj yapma firsati buldum. Staj süresince kanser hastalari için kullanilan iyot, teknesyum gibi nükleer ilaçlarin ölçümünü, tayinini, kullanilan PET, MR, MRCT, SPECT CT gibi çekim cihazlarinin kalibrasyonlarini, hastalarin nüklleer güvenlik hakkinda bilgilendrimelerini yaptim. Staj sürecimde kontiminasyon ve bulas gibi konularda birçok deney yapma firsatimda oldu. Sonrasinda çapada radyoloji fizigi alaninda staj yapma firsati yakaladim. Su anda atom ve molekül fizigi anabilim dalinda çesitli proteinlerin, farkli atomlarin konformasyon ve konfigürasyon analizleri üzerine çalisiyorum. UV-VIS spektrofotometreler, Fourier Transform Infrared spektrofotometreler ile hem deneysel hem de teorik çalismalar yapiyorum. Alanimda gelismeyi, her geçen gün alanimla ilgili yeni bilgiler ögrenmeyi hedefliyorum ve seviyorum.
Fizik alaninda ögrenmeyi ve ögretmeyi keyifle yapiyorum ve keyifle yaptigim her isin basarili sonuçlar verecegine inaniyorum. Ögretme serüvenim pandemi döneminde Kenges Yardimlasma ve Egitim derneginde gönüllü olarak egitim kolunda egitmen olarak basladi. Olusturulan farkli seviylerdeki siniflara, Tyt-Ayt Fizik/ Tyt Kimya/ Lgs Fen bilimleri gibi dersler verdim. Pandemi sonrasinda da okul ve ders yogunlugumun olmadigi süreçlerde özel dersler vermeye basladim ve online-yüz yüze olmak üzere özel dersler vermeye devam ediyorum. Derslerde ögrencimi korkutmadan, ögretmen ciddiyetinde ancak bir abla sicakliginda yaklasmayi hedefliyorum. Ögrencimin sikilmadan keyif alarak dersi dinlemesi ve derse katilmasi da benim için çok önemli.
Bunlarla beraber fizikten arta kalan zamanlarimi hobilerime ayiriyorum. 1 senedir profesyonel olarak bir kürek klübünde kürek çekiyorum. Seramik ve çini gibi el sanatlariyla da yakindan ilgileniyorum.
Özel ders veriyorum:
  • Özel öğrenciler
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00
  • Sevval nerede öğretmenlik yapıyor?

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Sevval
Sevval
24 Yaş
On Öğretmen Bul since Eylül 2024
750/saat
İlk Ders Ücretsiz!
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • En son birkaç gün önce çevrimiçiydi
  • Birkaç saat içinde yanıt verir
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir
Sevval
Sevval Halkali (Istanbul) (İstanbul)
750/saatİlk ders ücretsiz!
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler