Saliha Yildiz

Saliha Yildiz

    • İlk Ders Ücretsiz!
  • Zeytinburnu
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Merhabalar,

Ben Saliha; ITÜ makina mühendisligi son sinif ögrencisiyim. Ayni zamanda gemi insaati ve gemi makinalari ile yan dal yapmaktayim. Bir mühendislik ögrencisi olarak ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki ögrenciler ve sinavlara hazirlananlar (LGS, YKS, KPSS, DGS, ALES vb.) için Türkçe, matematik ve fen bilimleri alanlarinda özel ders hizmetleri sunuyorum.

Derslerimde kullandigim yöntemler ve içerik su sekildedir:

1. **Ögrenci Merkezli Yaklasim:** Her ögrencinin ögrenme tarzi ve hizi farklidir. Bu nedenle, derslerimi ögrencinin ihtiyaçlarina ve beklentilerine göre kisisellestiriyorum. Ilk derste ögrencinin mevcut bilgi seviyesini ve ögrenme hedeflerini belirlemek için bir degerlendirme yapiyorum.

2. **Temel Kavramlar ve Pratik Uygulamalar:** Derslerimde, öncelikle temel kavramlari sade ve anlasilir bir sekilde açikliyorum. Sonrasinda, bu kavramlarin pratik uygulamalarini göstererek ögrencilerin konuyu daha iyi kavramalarini sagliyorum. Örnegin, matematik derslerinde formülleri ve teorileri günlük yasamdan örneklerle pekistiriyorum.

3. **Soru Çözüm Teknikleri:** Özellikle sinavlara hazirlanan ögrenciler için, sinav stratejileri ve soru çözüm teknikleri üzerinde duruyorum. Zaman yönetimi, dogru seçenekleri hizlica bulma yöntemleri ve stres yönetimi gibi konularda rehberlik ediyorum.

4. **Düzenli Geri Bildirim ve Takip:** Ögrencilerin ilerlemesini düzenli olarak takip ediyorum ve geri bildirim sagliyorum. Zayif olduklari konularda ek çalismalar yaparak eksikliklerini gidermeye çalisiyorum. Bu süreçte ögrencilerin motivasyonunu yüksek tutmak için sürekli destek veriyorum.

5. **Etkilesimli ve Eglenceli Ögrenme:** Ögrenmeyi keyifli hale getirmek için derslerimi etkilesimli ve eglenceli kilmaya özen gösteriyorum. Oyunlar, bulmacalar ve interaktif etkinliklerle ögrencilerin ilgisini çekiyor ve konulari daha eglenceli hale getiriyorum.

Mühendislik alanindaki tecrübemle, bu konulara bir ögrenci gözünden bakis açisi getirerek onlari ögrencilerim için daha ilgi çekici ve pratik hale getiriyorum. Ögrencimiz ister temel kavramlari kavramak için yardima ihtiyaç duysun, ister sinavlarda basarili olmak istesin; kisisellestirilmis ve ögrenci merkezli yaklasimim, materyalin daha derinlemesine anlasilmasini tesvik etmeyi amaçlamaktadir. Birlikte ögrenmeyi keyifli bir deneyim haline getirirken akademik basari için saglam bir temel olusturabiliriz.

Ögrenme sevgisini tesvik etmeye odaklanarak ögrencilerin akademik çabalarinda basarili olmalarina yardimci olmak için simdiden çok sabirsizim!

Sevgi ve saygilarimla,
Saliha
Özel ders veriyorum:
  • Özel öğrenciler
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00
  • Saliha Yildiz nerede öğretmenlik yapıyor?

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Saliha Yildiz
Saliha Yildiz
23 Yaş
from 7/saat
İlk Ders Ücretsiz!
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • Last online a few weeks ago
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir
Saliha Yildiz
Saliha Yildiz Zeytinburnu (İstanbul)
from 7/saatİlk ders ücretsiz!
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler