Safak

Safak

    • Çevrimiçi
  • Kadiköy (Istanbul)
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

IELTS sinavinda aldigim 6.5 puan ile dil becerilerimi kanitlamis bulunuyorum. Ingilizce dilinde; konusma, yazma, okuma ve dinleme alanlarinda güçlü bir yetkinlige sahibim. Bu yeteneklerimi, dil ögreniminde ögrencilere yardimci olma istegimle birlestirerek özel Ingilizce dersleri sunuyorum.

Egitim sürecimde ve projelerimde, Ingilizce dilinde aktif olarak çalisarak bu dili is hayatimda nasil kullanmam gerektigini de ögrendim. Verdigim derslerde sadece dil bilgisi ve kelime bilgisini ögretmekle kalmayip, ayni zamanda günlük hayatta ve profesyonel ortamlarda Ingilizceyi nasil etkili bir sekilde kullanabileceginizi de gösteriyorum. Disiplin ve isbirligine verdigim önem sayesinde, verimli bir ögrenme ortami saglayarak ögrencilerime basarili bir dil deneyimi sunuyorum.

Her seviyeye uygun ders programlari olusturarak, bireylerin ihtiyaçlarina göre özellestirilmis bir egitim sunuyorum. Ister IELTS gibi sinavlara hazirlaniyor olun, ister genel Ingilizce becerilerinizi gelistirmek isteyin, birlikte basariya ulasabiliriz!

Eger siz de Ingilizce dil becerilerinizi gelistirmek ve bu alanda kendinizi daha ileriye tasimak istiyorsaniz, bana ulasabilirsiniz.

Özel ders veriyorum:
  • Öğrenciler: Lise Diplomasi, Üniversite öğrencileri, Yetişkinler

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Safak
Safak
On Öğretmen Bul since Ekim 2024
400/saat
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • Mesajını yanıtlamak için şu anda çevrimiçi
  • Birkaç dakika içinde yanıt verir
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir
Safak
Safak Kadiköy (Istanbul) (İstanbul)
400/saat
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler