Nour Taha

Nour Taha

    • İlk Ders Ücretsiz!
  • Istanbul
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Merhaba! Ben Nour Taha, Istanbul Teknik Üniversitesi'nde (ITÜ) Kimya Mühendisligi ögrencisiyim. Egitim hayatim boyunca Matematik ve Bilim alanlarina duydugum tutku, yüksek akademik basarilar elde etmeme ve bu alanlarda kendimi gelistirmeme olanak sagladi. Bu bilgi birikimimi ve deneyimlerimi, genç zihinleri STEM alanlarina yönlendirmek ve onlarin bu alanlarda basarili olmalarina yardimci olmak amaciyla paylasmak istiyorum.

Ders Isleyisi ve Yöntemlerim

Derslerimi islerken ögrenci merkezli bir yaklasim benimsiyorum. Her ögrencinin ögrenme tarzinin farkli oldugunu biliyorum ve derslerimi bu dogrultuda sekillendiriyorum. Derslerimde asagidaki yöntemleri kullaniyorum:

-Temel Kavramlarin Anlasilmasi: Öncelikle ögrencilerimin konunun temelini anlamalarini sagliyorum. Bu, ileri seviyede konulari daha kolay kavramalarini sagliyor.
-Uygulamali Ögrenme: Özellikle Matematik ve Fen derslerinde teorik bilgilerin pratige dökülmesi önemlidir. Bu nedenle derslerimde bol miktarda örnek soru çözümleri ve laboratuvar deneyleri yapiyorum.
-Interaktif Katilim: Ögrencilerimi derslere aktif olarak katilmaya tesvik ediyorum. Sorular sormalarini, fikirlerini paylasmalarini ve tartismalara katilmalarini sagliyorum.
-Teknoloji Kullanimi: Online derslerde Zoom ve Discord gibi platformlari kullanarak, interaktif ve dinamik bir ögrenme ortami olusturuyorum. AutoCAD gibi yazilimlar ile teknik çizim derslerini daha anlasilir hale getiriyorum.
-Bireysel Ihtiyaçlara Özel Yaklasim: Her ögrencinin güçlü ve zayif yönlerini göz önünde bulundurarak, kisiye özel ders programlari hazirliyorum.
Deneyimlerim

Nisan 2019'dan bu yana Matematik, Türkçe, Arapça, Ingilizce ve Kimya derslerinde özel ders veriyorum. Hem online hem de yüz yüze gerçeklestirdigim derslerde, ögrencilerimin akademik performansini artirmayi hedefliyorum. Ders materyalleri hazirlarken konularin özetlerini, sinav kilavuzlarini, çalisma kagitlarini ve pratik testleri içeren kapsamli kaynaklar sunuyorum. Ayrica ögrencilerime sadece akademik konularda degil, zaman yönetimi, çalisma aliskanliklari ve sinav stratejileri gibi konularda da rehberlik ediyorum.

Benimle çalismak, ögrencilerime sadece bilgi kazandirmakla kalmaz, ayni zamanda onlari daha bagimsiz ve öz güvenli bireyler olmaya tesvik eder. Amacim, ögrencilerime ilham vermek ve onlarin potansiyellerini en üst seviyeye çikarmalarina yardimci olmaktir.
Nour Taha's video presentation
Play Video
Özel ders veriyorum:
  • Bebek veya anaokulu seviyesi, Primary, Ortaokul, Lise Diplomasi, Üniversite öğrencileri, Yetişkinler
  • Şirketler, serbest çalışanlar ve iş profesyonelleri
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00
  • Nour Taha nerede öğretmenlik yapıyor?
    Istanbul

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Nour Taha
Nour Taha
21 Yaş
On Öğretmen Bul since Haziran 2024
500/saat
İlk Ders Ücretsiz!
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • En son birkaç gün önce çevrimiçiydi
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir
Nour Taha
Nour Taha Istanbul (İstanbul)
500/saatİlk ders ücretsiz!
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler