Nisa

Nisa

    • İlk Ders Ücretsiz!
  • Istanbul
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Derslerim, ögrencilerimin ihtiyaçlarina ve ögrenme tarzlarina göre özel olarak tasarlanmistir. Her ders, interaktif ve katilimci bir ortamda gerçeklesir ve ögrencilerin dil becerilerini gelistirmeye odaklanir. Iste derslerimin ana unsurlari:

Kisisellestirilmis Programlar: Ögrencilerimin seviyelerine, hedeflerine ve ögrenme tarzlarina uygun olarak özel bir programa dayanirim. Böylece, her ögrencinin ihtiyaçlarina en uygun ögrenme deneyimini saglarim.
Etkilesimli Yaklasim: Derslerim, sadece bilgi aktarimindan öte, ögrencilerin aktif katilimini tesvik eden etkilesimli bir yaklasimi benimser. Konusma, dinleme, okuma ve yazma becerilerini gelistirmek için çesitli etkinlikler ve görevler içerir.
Pratik Odakli Dersler: Dil becerilerini güçlendirmek için pratik odakli dersler düzenlerim. Gerçek hayattan örnekler ve senaryolar üzerinden uygulamali çalismalar yaparak ögrencilerin dil becerilerini günlük yasamda kullanmalarini saglarim.
Gelisim Izleme ve Geri Bildirim: Ögrencilerimin ilerlemesini düzenli olarak izlerim ve gerektiginde geri bildirim saglarim. Bu sayede, zayif noktalarini belirleyerek onlarin gelisimine odaklanirim ve motivasyonlarini arttiririm.
Kaynak Çesitliligi: Derslerimde farkli kaynaklardan yararlanirim. Ögrencilere, metinler, videolar, ses kayitlari ve diger materyaller araciligiyla çesitli konulari isleyerek dilin farkli yönlerini kesfetmelerini saglarim.
Esneklik: Ögrencilerimin yogun programlarina ve yasam tarzlarina uyum saglamak için esnek bir yaklasim benimserim. Ders saatlerini ve içerigini ögrencilerin taleplerine göre ayarlarim.
Bu unsurlarin birlesimi, ögrencilerimin Türkçe dil becerilerini gelistirmelerine ve kendilerini daha rahat ifade etmelerine olanak tanir.
Özel ders veriyorum:
  • Üniversite öğrencileri, Yetişkinler
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00
  • Nisa nerede öğretmenlik yapıyor?

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Nisa
Nisa
21 Yaş
350/saat
İlk Ders Ücretsiz!
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • It's been a while since they were last online
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir
Nisa
Nisa Istanbul (İstanbul)
350/saatİlk ders ücretsiz!
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler