Ögrencilerin zorlandigi konulari, ögrenme tarzlarini ve ihtiyaçlarini anlayarak ders süresindeki geri bildirimlerden faydalanmak ve Böylece dersi daha kisisellestirerek ögrencilere daha iyi destek olunacaktir. Sadece bilgi aktarmak yerine, derslerimizi karsilikli etkilesimli hale getirecek sorular sorarak ögrenciyi dersin içine çekmek ve bu sekilde ögrencilerin daha aktif bir sekilde katilmasini saglamak ezber yapmadan kalici ögrenmenin yolarini sunulur.
Her ögrencinin farkli ögrenme tarzi vardir. Dolayisiyla, dersleri çesitli ögretim metotlariyla islenmektedir. görsel, isitsel ve pratik uygulamalari bir arada kullanarak farkli ögrenci gereksinimlerine hitap edebiliyoruz.
Ögrencilerin ilerlemesini izlemek için düzenli olarak geribildirim verilir. Hem olumlu yönleri vurgulayarak hem de gelisim alanlarini belirterek ögrencilerin motivasyonunu artirilir.
Ders sonunda ögrenme hedeflerini ve becerilerini degerlendirmek için çesitli degerlendirmeler yapilir.
Her ögrencilerin farkli hizlarda ögrendigini ve farkli ihtiyaçlara sahip oldugunu unutmuyoruz bu yüzden ders planlarimizi esnek tutup ve gerektiginde planda degisiklige gidebiliyoruz.