İlayda

İlayda

  • Konak (Izmir)
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Derslerimi, ögrencilerimin ihtiyaçlarina ve ilgi alanlarina göre özellestirerek isliyorum. Egitimim sirasinda kazandigim deneyim ve katildigim Ingilizce sempozyumlari sayesinde, etkili ögretim yöntemleri gelistirdim. Kullanmayi tercih ettigim yöntemler arasinda etkilesimli aktiviteler, grup çalismalari ve proje tabanli ögrenme yer aliyor. Ögrencilerin iletisim becerilerini gelistirmek için gerçek yasam senaryolarina dayanan rol oyunlari ve tartismalar düzenliyorum.
Her dersimde, dil bilgisi ve kelime dagarcigi gibi temel konularin yani sira dinleme ve konusma pratigine de büyük önem veriyorum. Çesitli materyaller, videolar ve oyunlar kullanarak ögrencilerin katilimini artirmayi hedefliyorum. Ayrica, ögrenci geri bildirimlerine dayali olarak ders içerigini sürekli güncelleyerek ögrenme süreçlerini daha etkili hale getiriyorum.
Küçüklügümden beri ailemle Türkçe, Arnavutça ve Ingilizce konusarak çok dilli bir ortamda büyüdüm. Bu durum, kültürel farkliliklara duyarliligimi artirdi ve ögrencilerle daha güçlü bir bag kurmama yardimci oldu. Her seviyedeki ögrenciye hitap edebilmeyi sagladim ve ögrenme hedeflerine ulasmalarina destek olmak için sabirli ve destekleyici bir yaklasim benimsiyorum. Bu sayede, ögrencilerimin dil becerilerini güvenle gelistirmelerine katkida bulunmayi hedefliyorum. Derslerimde, ögrencilerin motivasyonunu artirmak için çesitli yaratici projeler ve grup çalismalari düzenliyorum. Bu etkinlikler, ögrencilerin kendi ilgi alanlarini kesfetmelerine ve Ingilizceyi daha etkili bir sekilde kullanmalarina yardimci oluyor. Ögrencilerin ilerlemelerini takip ederek, onlara kisisellestirilmis geri bildirimler sagliyorum. Bu sayede, her ögrencinin güçlü yönlerini ve gelisim alanlarini belirleyerek, ögrenme hedeflerine ulasmalarini destekliyorum. Sinif ortaminda karsilikli saygi ve is birligi ile, herkesin kendini ifade edebilecegi bir kültür olusturmayi amaçliyorum.
Ek olarak, ögrencilerin kendi ögrenme süreçlerinde aktif rol almalarini tesvik ederek, sorumluluk duygularini gelistirmelerine yardimci oluyorum. Bu yöntemler sayesinde, ögrenme deneyimlerini daha anlamli ve kalici hale getiriyorum. Ayrica, kültürel çesitliligi kesfetmeleri için farkli konulara ve kaynaklara yer vererek, global bir perspektif kazandirmayi hedefliyorum.
Özel ders veriyorum:
  • Öğrenciler: Ortaokul, Lise Diplomasi, Üniversite öğrencileri, Yetişkinler
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
İlayda
İlayda
22 Yaş
On Öğretmen Bul since Ekim 2024
300/saat
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • En son birkaç gün önce çevrimiçiydi
  • Birkaç saat içinde yanıt verir
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir
İlayda
İlayda Konak (Izmir) (İzmir)
300/saat
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler