Havva

Havva

    • İlk Ders Ücretsiz!
  • Muratpasa (Antalya)
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Ilk dersimde ögrencimin seviyesini tespit edip ilerleyen ders sürecini buna göre planliyorum. Ögrencime ders esnasinda ve sonrasinda bolca soru çözdürerek hem düzenli olarak çalisma disiplini edinmesini hem de farkli soru tipi görmesini sagliyorum. Basitten karmasiga ilerleyerek ögrencilerin kendilerine güvenmesini ve yapabildiklerini görmelerini istiyorum. Süreç boyunca yapamadiklari tüm sorularin üzerine düsüp anlasilmasini sagliyorum.
Günümüz çocuklarinin teknolojiyle içli disli olmasini firsat bilerek derste teknolojinin nimetlerinden faydalaniyorum. Böylece ögrencilerin dikkati derse daha çok çekilmis oluyor. Dinamik geometri yazilimlariyla ögrencilerin üç boyutlu düsünebilirsiniz gelistiriyorum. Böylece ögrencilerin hem zihin yapisi daha da gelisiyor hem de geometri ögrencilerin korkulu rüyasi olmaktan çikiyor.
Günlük hayat durumlarindan örneklerle dersimi sekillendiriyorum. Ögrenciler matematigin gerçek hayatta kullanildigi noktalari görünce derse olan motivasyonlari daha da artiyor.
Tüm bilgi ve tecrübelerimle ögrencilerimin matematikte ilerlemesine katki sagliyorum. Düzenli olarak ders yaptigim tüm ögrencilerimde akademik olarak mükemmel bir basari artisi elde ediyoruz.
Derslerimi çevrimiçi ortamda yürütmeyi tercih ediyorum. Ancak gerekli görürsem ve ögrencinin evine ulasimim kolay olacaksa velilerin istegine göre dersimizi yüz yüze olacak sekilde de sürdürebiliriz.
Özel ders veriyorum:
  • Özel öğrenciler
Özel dersler ve şu anda öğretilen konular

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Havva
Havva
On Öğretmen Bul since Haziran 2024
500/saat
İlk Ders Ücretsiz!
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • Last online a few weeks ago
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir
Havva
Havva Muratpasa (Antalya) (Antalya)
500/saatİlk ders ücretsiz!
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler