Ilk dersimde ögrencimin seviyesini tespit edip ilerleyen ders sürecini buna göre planliyorum. Ögrencime ders esnasinda ve sonrasinda bolca soru çözdürerek hem düzenli olarak çalisma disiplini edinmesini hem de farkli soru tipi görmesini sagliyorum. Basitten karmasiga ilerleyerek ögrencilerin kendilerine güvenmesini ve yapabildiklerini görmelerini istiyorum. Süreç boyunca yapamadiklari tüm sorularin üzerine düsüp anlasilmasini sagliyorum.
Günümüz çocuklarinin teknolojiyle içli disli olmasini firsat bilerek derste teknolojinin nimetlerinden faydalaniyorum. Böylece ögrencilerin dikkati derse daha çok çekilmis oluyor. Dinamik geometri yazilimlariyla ögrencilerin üç boyutlu düsünebilirsiniz gelistiriyorum. Böylece ögrencilerin hem zihin yapisi daha da gelisiyor hem de geometri ögrencilerin korkulu rüyasi olmaktan çikiyor.
Günlük hayat durumlarindan örneklerle dersimi sekillendiriyorum. Ögrenciler matematigin gerçek hayatta kullanildigi noktalari görünce derse olan motivasyonlari daha da artiyor.
Tüm bilgi ve tecrübelerimle ögrencilerimin matematikte ilerlemesine katki sagliyorum. Düzenli olarak ders yaptigim tüm ögrencilerimde akademik olarak mükemmel bir basari artisi elde ediyoruz.
Derslerimi çevrimiçi ortamda yürütmeyi tercih ediyorum. Ancak gerekli görürsem ve ögrencinin evine ulasimim kolay olacaksa velilerin istegine göre dersimizi yüz yüze olacak sekilde de sürdürebiliriz.