Hatice

Hatice

  • Adapazari
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Özel derslerim de, din kültürü ve sosyoloji konularini etkili bir sekilde islemek için çesitli yöntemler kullaniyorum. Öncelikle, ögrencilerimin ilgi ve ögrenme tarzlarina uygun bir ögretim yaklasimi belirliyorum. Bu, interaktif tartismalar, görsel materyaller, örnek olaylar ve ögrenci merkezli ögrenme aktiviteleri gibi çesitli ögretim yöntemlerini içerebilir.

Derslerim, temel kavramlarin yani sira güncel olaylari ve sosyal dinamikleri de ele alir. Ögrencilerime, teorik bilgileri pratik yasamla iliskilendirmelerine yardimci olmak için günlük yasamda karsilasilan durumlari analiz etme ve yorumlama firsati sunarim. Ayrica, ögrencilerimin elestirel düsünme becerilerini gelistirmeleri için tartisma ve degerlendirme faaliyetlerine önem veriyorum.

Deneyimlerimden faydalanarak, sinif içi ortami rahat ve katilimci bir atmosfer olusturmaya özen gösteriyorum. Ögrencilerimin konulari anlamasi ve ögrenme sürecinden keyif almasi için çesitli ögrenme materyalleri ve kaynaklar sunarim. Ayrica, her ögrencinin ilerlemesini düzenli olarak degerlendirir ve gerektiginde ögretim yaklasimimi ayarlarim.
Din Kültürü Dersleri: Ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde din kültürü dersleri için özel dersler sunulmaktadir. Ögrencilerin ihtiyaçlarina ve seviyelerine göre ders planlari yapilmaktadir.
Kur'an Kurslari: Kur'an-i Kerim'in dogru okunusu ve anlami üzerine dersler verilir. Kur'an ögrenmek isteyen her yastan ögrenciye hitap eden kurslar düzenlenmektedir.
Sohbet ve Tartisma Gruplari: Dinî konularda derinlemesine tartismalar ve sohbetler için grup dersleri mevcuttur. Bu gruplar, ögrencilerin birbirinden ögrenmesine ve farkli bakis açilarini kesfetmesine olanak tanir.
Ayni zamanda hem teorik bilgiye hem de uygulamali deneyime sahip biriyim bu da ögrencilerine en iyi egitimi sunmami saglamaktadir. Sinav hazirligi, ders çalisma stratejileri ve ögrenme planlamasi gibi konularda da destek sagliyorum. Eger siz veya çocugunuzun akademik basarisini artirmak için birebir özel ders almak istiyorsaniz, benimle iletisime geçmekten çekinmeyin. Umarim birlikte çalisma firsati buluruz.
Özel ders veriyorum:
  • Kids, Primary, Teenagers, Yetişkinler
  • Şirketler, serbest çalışanlar ve iş profesyonelleri
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00
  • Hatice nerede öğretmenlik yapıyor?

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Hatice
Hatice
from 250/saat
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • Last online a few weeks ago
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir
Hatice
Hatice Adapazari (Sakarya)
from 250/saat
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler