Gülten

Gülten

  • Konya sehri
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Ingiliz Dili ve Edebiyati son sinif ögrencisiyim. farkli platformlarda çevirmenlik yapiyorum ayni zamanda her yas grubuna özel dersler veriyorum. Her seviyeden ögrenci ile çalisma deneyimim oldu. Derslerimde ögrenci merkezli bir yaklasim benimser, her ögrencinin bireysel ögrenme tarzini anlayarak uygun ögretim yöntemleri uygularim. Çesitli ögretim teknikleri kullanarak dersleri interaktif ve ilgi çekici hale getirir, dil becerilerini gelistirmelerini saglarim.

Özellikle sinav hazirligi sürecinde ögrencilere net arttirma stratejileri ve sinav teknikleri sunarim. Ögrencilerimin aktif katilimini tesvik eder, ilerlemelerini düzenli olarak takip eder ve ögretim planlarini onlarin ihtiyaçlarina göre ayarlarim.

Ögrencilerimle çalismak benim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynagidir. Onlarin dil becerilerini güçlendirerek ve dil ögrenme süreçlerinde rehberlik ederek katkida bulunmak benim için çok degerlidir.

Teknolojiyi de derslerime entegre ederek, ögrencilerin online kaynaklardan ve interaktif uygulamalardan faydalanmalarini saglarim. Bu, derslerin çesitliligini artirir ve ögrencilerin dil ögrenme sürecini daha eglenceli hale getirir. Her dersin sonunda, ögrencilerin kendilerini degerlendirmelerine ve geri bildirimde bulunmalarina olanak tanirim, böylece onlarin gelisimlerini yakindan takip edebilirim.

Dil ögrenmenin disiplinli ve sürekli bir çaba gerektirdigine inaniyorum. Bu nedenle, ögrencilerime ögrenme hedefleri belirlemelerinde yardimci olur ve onlara bu hedeflere ulasmalari için gerekli motivasyonu saglarim. Onlarin basarilari benim de basarim olarak görür ve her bir ögrencimin ilerlemesiyle gurur duyarim.

Dersler disinda, ögrencilerin günlük dil ilerlemesini takip ederek Ingilizce ögreniminde bir egitim koçu gibi rehberlik yapacagim. Bu, onlarin sürekli gelisimini saglamak ve motivasyonlarini yüksek tutmak amaciyla yapilacaktir. Kisiye özel geri bildirimler vererek, ögrencilerin dil becerilerini en üst seviyeye çikarmalarini hedefleyecegim.

Bu konularla ilgili veya herhangi bir hususta sorunuz olursa, benimle iletisime geçebilirsiniz. Size yardimci olmak için elimden geleni yaparim.
Özel ders veriyorum:
  • Öğrenciler: Primary, Ortaokul, Lise Diplomasi
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Gülten
Gülten
23 Yaş
On Öğretmen Bul since Temmuz 2024
150/saat
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • Last online a few weeks ago
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir

Diğer çevrimiçi Ingilizce öğretmenleri ilgini çekebilecek

Tüm çevrimiçi öğretmenleri görün Ingilizce

Gülten
Gülten Konya sehri (Konya)
150/saat
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler