Görkem

Görkem

    • İlk Ders Ücretsiz!
  • Istanbul
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Biyoloji derslerimde, ögrencilerimin hem teorik hem de pratik bilgi edinmelerini saglamak için çesitli ögretim yöntemleri kullaniyorum. Her ders, konunun temel kavramlarini açiklayan kisa bir sunumla basliyor. Bu sunumlar, görsel materyaller ve gerçek yasam örnekleri ile destekleniyor, böylece ögrenciler, biyolojinin yasamla nasil iç içe oldugunu daha iyi kavrayabiliyorlar.

Biyolojiye olan ilgiyi artirmak ve derslerimi daha eglenceli hale getirmek için, güncel bilimsel gelismeleri derslerime entegre ediyor ve ögrencilerime biyolojinin hayatimizdaki yerini kesfetmeleri için ilham veriyorum.

Eger biyolojiye ilgi duyuyor ve bu alanda derinlemesine bilgi edinmek istiyorsaniz, derslerim size hem teorik bilgi hem de pratik deneyim kazandiracaktir.

Derslerimde, bilimsel arastirma yöntemlerini ögrenip uygulayarak, biyolojinin farkli alanlarinda derinlemesine bilgi sahibi olacaksiniz. Ekosistemlerin isleyisinden, insan vücudunun karmasik yapisina kadar genis bir yelpazede bilgi edinecek ve bu bilgileri günlük yasaminizda gözlemleyebileceksiniz.

Ayrica, biyolojinin günümüzdeki rolü hakkinda farkindalik kazanarak, saglik, çevre ve teknoloji gibi alanlarda nasil bir etki yarattigini daha iyi anlayacaksiniz. Bu yaklasimla, sadece biyoloji bilgisi edinmekle kalmayip, bu alanda bir kariyer düsünenler için saglam bir temel olusturabilirsiniz.

Ayrica, biyolojinin farkli alanlarda nasil uygulandigini göstermek için derslerde vaka analizleri yapiyorum. Örnegin, çevresel bir sorun üzerinde çalisarak biyolojik süreçlerin bu tür durumlari nasil etkiledigini ve çözüm önerileri gelistirmede nasil kullanilabilecegini tartisiyoruz. Bu tür uygulamalar, ögrencilerin biyolojiyi sadece teorik bir ders olarak degil, hayatin her alanina dokunan bir bilim olarak görmelerini sagliyor.

Ögrencilerimin biyolojiyi kesfetmeleri ve ona olan ilgilerini derinlestirmeleri için, projeler ve bireysel arastirma firsatlari da sunuyorum. Ögrenciler, kendi ilgilerini çeken konular üzerinde arastirmalar yaparak, biyolojinin hayatimizdaki yerini daha yakindan kesfetme sansi buluyorlar.
Özel ders veriyorum:
  • Öğrenciler: Primary, Ortaokul
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00
  • Görkem nerede öğretmenlik yapıyor?
Özel dersler ve şu anda öğretilen konular

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Görkem
Görkem
34 Yaş
On Öğretmen Bul since Ağustos 2024
450/saat
İlk Ders Ücretsiz!
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • Last online a few weeks ago
  • Birkaç saat içinde yanıt verir
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir

Istanbul'daki diğer Biyoloji öğretmenleri ilgini çekebilecek

Istanbul bölgesindeki tüm Biyoloji öğretmenleri görüntüleyin

Görkem
Görkem Istanbul (İstanbul)
450/saatİlk ders ücretsiz!
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler