Gökhan

Gökhan

    • Çevrimiçi
    • İlk Ders Ücretsiz!
  • Istanbul
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Sizinle birlikte çiktigimiz bu yolculukta, hedeflerinize ulasmaniza rehberlik ediyorum. Her bireyin farkli ihtiyaçlari ve ögrenme tarzlari oldugunun farkindayim; bu yüzden sizin için özel bir yol haritasi çiziyorum. Bu yol haritasini, mevcut bilgi seviyenizi ve gelistirmek istediginiz alanlari dikkate alarak tasarliyorum. Egitim sürecinde, kisisel ihtiyaçlarinizi merkeze koyarak, size en uygun planlamalari yapmaya özen gösteriyorum.

Ilk olarak, beklentilerinizi ve hedeflerinizi anlamaya çalisiyor, ihtiyaçlariniza göre bir plan olusturuyorum. Bu planla hem zamandan verimli bir sekilde yararlanmanizi hem de adim adim ilerlemenizi sagliyorum. Sürecin her asamasinda geri bildirimlerinizi önemsiyor ve gerektiginde plani yeniden düzenleyerek sizinle birlikte ilerlemeye devam ediyorum. Amacim, sadece bilgi aktarmak degil, ayni zamanda size ilham verip gelisiminizi hizlandirarak uzmanlasmaniza yardimci olmak.

Karsilastiginiz zorluklarda yaninizda olarak, sizi hem motive etmeyi hem de ögrenme sürecinizi kolaylastirmayi amaçliyorum. Uygulamali çalismalarla, gerçek dünyada karsilasabileceginiz senaryolara hazirlikli olmanizi sagliyorum. Her bireyin farkli ögrenme hizina ve yöntemlerine saygi gösteriyor, bu sürecin sizin için en verimli sekilde geçmesi için elimden geleni yapiyorum.

Sonuç olarak, sizinle birlikte olusturdugum bu yol haritasi, tamamen size özel ve dinamik bir plan sunuyor. Ilerlemenizi yakindan takip ederek, her adimda yaninizda oluyorum ve sizi hedeflerinize ulastirmak için birlikte çalismaktan büyük keyif aliyorum.
Özel ders veriyorum:
  • Teenagers, Lise Diplomasi, Üniversite öğrencileri, Yetişkinler
  • Gökhan nerede öğretmenlik yapıyor?
    Istanbul

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Gökhan
Gökhan
22 Yaş
On Öğretmen Bul since Ekim 2024
350/saat
İlk Ders Ücretsiz!
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • Mesajını yanıtlamak için şu anda çevrimiçi
  • Birkaç dakika içinde yanıt verir
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir

Diğer öğretmenler ilgini çekebilecek

Tüm çevrimiçi öğretmenleri görün

Gökhan
Gökhan Istanbul (İstanbul)
350/saatİlk ders ücretsiz!
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler