Ezgi

Ezgi

    • İlk Ders Ücretsiz!
  • Ankara sehri
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Ögrencilere yönelik bir danisma yöntemi ile ilerliyorum. Mesleki rehberligin yani sira bireysel danisma da alarak ögrencileri hem ders hem de bireysel anlamda destekliyorum. Mesleki testler, yetenek ve ilgi envanterleri ile ögrencilere kariyer planlamasi yapip bu süreci nasil yönetecegimiz üzerine konusuyoruz. Ayni zamanda stres yönetimi, kaygiyla basa çikma gibi konular üzerinde de durup ögrencinin hayatindaki olumsuzluklari en aza indirmeyi hedefliyoruz.

Ögrencinin kendini kolaylikla açabilecegi, çekinmeden konusabilecegi bir ortam sunmak ve güven bagi kurabilmek benim için çok önemli. Bu yüzden ögrenci ile samimi bir bag kurarak ilerliyorum. Bu süreçte tabii ki ailenin destegi ve is birligi de çok önemli. Gerekli oldugunda aile ile is birligi içerisine giriyorum. Bunun disinda ögrencinin istekliligi süreci çok etkiliyor. Bu sebeple ögrencinin motivasyonunu korumak ve süreci yönetmek için danismanlar çok etkili oluyor. Ögrencinin motivasyonunu arttirmaya yönelik çalismalar yaparak, istedigi hedefe ulasabilmesi için gerekli içsel motivasyonu bulmasini sagliyorum. Sürecin sonuna geldikçe artan kaygi ve stresle de nasil basa çikabilecegimizi yöntem ve tekniklerle ögretiyorum.

Bunlara ek olarak ögrencinin planli ve programli ilerleyebilmesi için ögrencinin yasam sartlari ve rutinlerine göre programlar yapiyor, süreci aktif ve basarili bir sekilde bitirmesini amaçliyorum. Süreç içerisinde ögrencinin psikolojik saglamligini koruyarak ilerlemek hem aile hem de benim için çok önemli. Bu yüzden olabildigince hem aileleri isin içine katarak hem de ögrencinin duygu durumunu göz önünde bulundurarak süreci en saglikli sekilde sürdürüyoruz.

Her bir ögrenciyi gelecege tasidigimiz bir yildiz olarak görmek misyonumuzdur. Bireysel ve özel ilgi her ögrencinin hakkidir. Bu yüzden her ögrenci bizim için biricik ve degerlidir. Ögrencilerimizin psikolojik sagliklarini korumak ise en büyük görevimizdir.
Özel ders veriyorum:
  • Öğrenciler: Primary, Ortaokul, Lise Diplomasi, Üniversite öğrencileri
  • Şirketler, serbest çalışanlar ve iş profesyonelleri
Eğitim: dereceler, kurslar ve sertifikalar
  • İzmir Demokrasi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

  • Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyoloji(eğitimim devam ediyor)

  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00
  • Ezgi nerede öğretmenlik yapıyor?

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Ezgi
Ezgi
24 Yaş
On Öğretmen Bul since Mart 2024
from 7/saat
İlk Ders Ücretsiz!
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • Last online a few weeks ago
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir
Ezgi
Ezgi Ankara sehri (Ankara)
from 7/saatİlk ders ücretsiz!
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler