Enis

Enis

  • Istanbul
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

2021 yilinda Bogaziçi Üniversitesi Fen Bilimleri Ögretmenligi bölümünden mezun oldum. Ögrenciyken part-time olarak basladigim ögretmenlik hayatima, mezuniyet sonrasinda tam zamanli olarak devam ettim. Levent'te bulunan Pakkan Okullarina bagli özel bir kurs merkezinde 5 yil boyunca yüzlerce ögrenciyi lise sinavina hazirladim. Ögrencilerimin bir çogu su an Robert, Istanbul Erkek, Galatasaray, St. Joseph, Dame De Sion gibi okullarda egitim görmekteler.


Günümüzde ögrenciler anlamadiklari herhangi bir konuyu internetteki yüzlerce farkli kaynaktan izleme, dinleme veya okuma sansina sahipler. Bu yüzden iyi ögretmenligin bilgi aktariminin yaninda iyi yönlendirme, planlama ve mentorlükten olustuguna inaniyorum. Ögrencinin basarisinda asil fark yaratacak unsurlarin ögrenciyi motive etmek, ögrencinin ögrenme stiline uygun program olusturmak ve çalismasini düzenli takip etmek oldugunu düsünüyorum, bu yüzden derslerimi buna uygun olarak dizayn ediyorum.

2018 yilindan itibaren Türkiye'de sinav sistemi degisti ve yeni nesil sorular hayatimiza girdi. Yeni sinav sistemi kazanim odakli degil, yorum odakli sorulardan olustugu için ezber yapan ögrenciler sinavda basari elde edemiyor. Derslerimde ögrenciye ezber yaptirmak yerine konunun mantigini anlatarak ögrenciye yorum yetenegi kazandirmayi önemsiyorum. Derslerde okudugunu anlama, grafik ve tablo okuma becerisini gelistirmeye yönelik sorular çözdürüyorum. Dogru uygulamalar ve teknikle her ögrencinin potansiyelini ortaya çikarabilecegine inaniyorum.
Özel ders veriyorum:
  • Öğrenciler: Primary, Ortaokul, Lise Diplomasi
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Enis
Enis
400/saat
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • It's been a while since they were last online
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir

Diğer çevrimiçi Matematik öğretmenleri ilgini çekebilecek

Tüm çevrimiçi öğretmenleri görün Matematik

Enis
Enis Istanbul (İstanbul)
400/saat
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler