Emre

Emre

  • Kâgithane
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Merhaba, ben Emre. Bogaziçi Üniversitesi Makine Mühendisligi 4. sinif ögrencisiyim. Üniversite hazirlik döneminde kullandigim çalisma yöntemleri sayesinde basarili bir sonuç elde ettim ve üniversiteye yerlestigim seneden beri bu yöntemleri ögrencilerime aktararak onlara yol gösteriyorum. Dersleri ögrenmenin yaninda bildiklerimi anlatmak benim için farkli bir tutku. Makine Mühendisligi ve teknik hobilerin disinda egitim hayatim boyunca sinema ve oyun kulübü gibi topluluklarda bulundum ve bu tarz sosyal aktivitelere katilimin kisisel gelisimin çok önemli bir parçasi olduguna inaniyorum, bu nedenle ögrencilerime de sosyal yönlerini fark etmelerinde yardimci olmaya çalisiyorum.

Ayrica ögrencilere iyi bir örnek olabilmek için okul / okul disi hayatindaki gelismeleri de yakindan takip etmeye, onlarla iletisim kurmaya çalisiyorum. Basariya giden yolun inisler ve çikislarla dolu oldugunu bilen biri olarak ögrencilerimin her alanda yanlarinda oldugumu hissettirmek için çabaliyorum. Bu nedenle hem akademik hem de sosyal bir mentorluk sagliyor, bir yol gösterici olmaya çalisiyorum.

5 yillik egitmenlik geçmisimde ortaokul sinif ögrencilerim, lise seviyesinde de sinif ögrencilerim oldu. Ders konusu olarak ilkokul-ortaokul seviyesinde her dersi / konuyu anlatabilecek yetkinlige sahip olmakla beraber, lise seviyesi için TYT ve AYT için Matematik, Fizik ve Kimya anlatabilirim. Ayrica daha önce ortaokul seviyesinde anlatmis olmama ragmen her yas grubu için Ingilizce ders verebilirim. Eger talep edilirse, Ingilizce anlatimli Matematik konulari da anlatabiliyorum.
Özel ders veriyorum:
  • Öğrenciler: Primary, Ortaokul, Lise Diplomasi
Eğitim: dereceler, kurslar ve sertifikalar
  • Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği(eğitimim devam ediyor)

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Emre
Emre
23 Yaş
On Öğretmen Bul since Eylül 2024
800/saat
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • En son birkaç gün önce çevrimiçiydi
  • Birkaç saat içinde yanıt verir
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir

Kâgithane'daki diğer Matematik öğretmenleri ilgini çekebilecek

Kâgithane bölgesindeki tüm Matematik öğretmenleri görüntüleyin

Emre
Emre Kâgithane (İstanbul)
800/saat
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler