Elif

Elif

    • İlk Ders Ücretsiz!
  • Izmit
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Merhaba!

Ben Teacher Elif, TESOL diplomali bir Ingilizce ögretmeni olarak 2018 yilindan beri çesitli yas gruplarina Ingilizce ögretme konusunda deneyime sahip bir egitimciyim. Anaokulundan liseye kadar olan tüm yas gruplarindaki ögrencilere Ingilizce ögretiyorum ve her ögrencinin bireysel ihtiyaçlarina uygun, etkili egitim teknikleri kullaniyorum.

Neler Sunuyorum?
Yenilikçi Egitim Teknikleri: Ögrencilerin ilgisini çekmek ve ögrenme sürecini daha keyifli hale getirmek için oyun tabanli ögrenme, proje bazli çalismalar ve teknoloji entegrasyonunu kullaniyorum.

Kisiye Özel Yaklasim: Her ögrencinin ögrenme stiline ve ihtiyaçlarina göre özellestirilmis ders planlari hazirliyorum. Ögrencilerin güçlü yönlerini gelistirirken, zayif yönlerine yönelik stratejik destek sunuyorum.

Motivasyon ve Destek: Ögrencilerin Ingilizce ögrenme sürecinde motivasyonlarini artirmak için çesitli ödül sistemleri ve kisisel geri bildirimler kullaniyorum. Amacim ögrencilerin güvenlerini kazanmalarini ve dil becerilerini gelistirmelerini saglamak.

Neden Benimle Çalismalisiniz?
Genis Deneyim: Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde kapsamli egitim tecrübemle, her yas grubuna uygun etkili ögretim yöntemleri uyguluyorum.

Yaratici ve Eglenceli Dersler: Ingilizceyi sikici bir zorunluluk degil, keyifli bir ögrenme deneyimi haline getiriyorum. Ögrencilerim dersleri dört gözle bekliyor!

Basari Garantisi: Ögrencilerimin akademik basarilarini artirmak ve Ingilizceye olan ilgilerini pekistirmek için sürekli olarak ilerlemeyi degerlendiriyor ve gerektiginde ders planlarini güncelliyorum.

Eger siz de Ingilizceyi eglenceli ve etkili bir sekilde ögrenmek istiyorsaniz, benimle iletisime geçmekten çekinmeyin. Birlikte, potansiyelinizi ortaya çikarmaya ve dil becerilerinizi en üst düzeye çikarmaya haziriz!

Iletisim Bilgileri:

Hadi, Ingilizce ögrenme yolculuguna birlikte baslamaya ne dersiniz?
Özel ders veriyorum:
  • Bebek veya anaokulu seviyesi, Primary, Ortaokul, Yetişkinler
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Elif
Elif
On Öğretmen Bul since Eylül 2024
400/saat
İlk Ders Ücretsiz!
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • En son birkaç gün önce çevrimiçiydi
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir
Elif
Elif Izmit (Kocaeli)
400/saatİlk ders ücretsiz!
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler