Elif

Elif

    • İlk Ders Ücretsiz!
  • Gölcük (Kocaeli)
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

18 yillik sinif ögretmeniyim. Iyi düzeyde matematik ve fen bilimleri bilgisine de sahibim. Özellikle temelini kuvvetlendirmek isteyen ögrencilere yardimci olmaya hazirim. Ögrenci koçlugu egitimi aldim ve ölçme ve degerlendirme konusunda yüksek lisansi bitirdim. Ögrencinin neye ihtiyaci oldugunu tespit edip, olaya istikrarli ve disiplinli bir sekilde müdahale edersek ögrencimizin basaridan basariya kosacagina eminim. Sizlerde en degerli varligimiz olan çocuklarimizin varsa eksiklerini tamamlayip ardinda gelebilecegi en iyi seviyeye gelmesini ister misiniz?
Egitimin bir süreç oldugunu unutmamak lazim erken yaslarda olusmus olan küçük ögrenme eksiklikleri vekayiplari ileriki yillarda çocuklarimizin girecegi sinavlarda büyük bir dag olarak karsilarina çikacak ve potansiyellerini açiga çikarmayi güçlestirecektir.
Yaz aylarinda ögrenme kayiplari varsa bunu tamamlariz ve harika bir yil geçirmesine yardimci oluruz. Egitimin bir saç ayagi oldugunu ve bunun en önemli destekçisinin siz degerli veliler oldugunu söyleyebilirim. Bunun yaninda ögrenme istegi ve çabasi varsa dogru ögretmenle karsilasmaniz an meselesidir. Iste o an bu an .
Pandemi döneminde gerek web araçlari gerek motive yöntemlerimle ögrencilerime okuma yazma ögretme gibi bir zorlugun üstesinden geldim. Online olarak özellikle fen bilimleri ve matematik alaninda dersler verdim. Bu siteye yeni üye oldum o yüzden memnuniyet mesajim henüz yok. Çoklu zeka yöntemleri ile ögretme konusunda yeterince deneyim sahibiyim ve sürekli gelisim odakliyim. Çagin gelismesiyle birlikte geleneksel yöntemlerin disina çikan bir ögretme yöntemim vardir. Her çocuk ögrenebilir yeterki ona uygun bir yöntemle tanissin. Bu yöntemi tespit etmek üçlü görüsmemizle ortaya çikacak ve egitim planimizi bu tespit üstüne yapacagiz. Diger zeka alanlarini da gelistirerek hayatin her alanina hazirlayacagiz. Haydi mesajlarini atin ve tanisalim çocugumuzun gelecegini beraber insa edelim
Özel ders veriyorum:
  • Öğrenciler: Primary, Ortaokul
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Elif
Elif
500/saat
İlk Ders Ücretsiz!
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • Last online a few weeks ago
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir

Diğer öğretmenler: Gölcük (Kocaeli) ilgini çekebilecek

Tüm öğretmenleri görüntüle içi Gölcük (Kocaeli)

Elif
Elif Gölcük (Kocaeli) (Kocaeli)
500/saatİlk ders ücretsiz!
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler