Ece

Ece

    • İlk Ders Ücretsiz!
  • Nilüfer
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Yeditepe Üniversitesi Ingilizce Ögretmenligi bölümünden mezunum. 2018 yilindan beri Ingilizce Ögretmenligi yapmaktayim. 1. siniftan 8. sinifa kadar her kademeyle çalisma firsati yakaladim.
Ilkokul nezdinde, derslerimi context ve oyun bazli hazirlamaktayim. Listening ve speaking becerilerinin gelismesine odaklanmaktayim. Ders planlarimi, ögrencilerimin sadece listening, speaking, reading, writing becerilerinin gelisecegi degil; 21. yüzyil becerilerinin de (communication, collaboration, critical thinking vb.) gelismesini saglayacak sekilde dizayn etmekteyim. Ingilizce dilini ögretmeyi degil, anadili sürecinde oldugu gibi dil ediniminin dogal sürecinde gerçeklesmesini hedeflemekte ve bunun için çalismaktayim. Küçük yas grubunun dikkat süresinin çok kisa olmasindan dolayi, dil ediniminin gerçeklesmesi için oyunla ögretim tekniklerine basvurmaktayim. Ayni zamanda, ilkokul ögrencileri "Ingilizce önemli bir dil, ögrenmeliyim." seklinde bir yargida bulunamayacagi için, soyut islemler dönemine geçmedigi için oyunu bu yas grubunun tek dil ögrenme amaci oldugunu düsünmekteyim. Ilkokul ögrencilerimle iletisim dilim tamamen Ingilizcedir. Ilkokul ögrencilerimin mümkün oldugunca "Türkçe bilmiyor oldugumu" düsünmeleri, dile maruz kalma ve iletisim araci olarak sadece Ingilizceyi kullanmalari açisindan önemlidir.

Ortaokul için ise, istege bagli olarak; iki ayri opsiyon sunmaktayim. Dil edinimi mi, sinava hazirlik mi? Sinava hazirlik opsiyonunu seçen ögrencilerimle test çözerek, bilgi dagarcigimiza yeni kelimeler katarak, gerektiginde çeviri yaparak, ödevlendirmelerle süreci ilerletmekteyim. Sinav grubunda ögrencinin ihtiyacina ve hazirbulunusluk düzeyine bagli olarak grammar based, content-based vb. ögretim methodlariyla ilerlemekteyim. Sinav odakli ögrencilerimle iletisim dilim Türkçe ve Ingilizcedir.

Diger opsiyon olarak, ortaokul ögrencilerimde dil edinimi anlaminda ise genel olarak content based ilerlemekteyim. Listening, speaking, reading, writing becerilerini gelistirebilicegi yetkin planlar hazirlamaktayim. Gerektiginde ödevlendirmeler yaparak süreci ilerletmekteyim. Bu ögrencilerimle iletisim dilim %100'e yakin Ingilizce, nadiren çok gerekli noktalarda ise Türkçedir.
Özel ders veriyorum:
  • Öğrenciler: Primary, Ortaokul
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00
  • Ece nerede öğretmenlik yapıyor?
    Nilüfer
Özel dersler ve şu anda öğretilen konular

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Ece
Ece
27 Yaş
400/saat
İlk Ders Ücretsiz!
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • It's been a while since they were last online
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir

Diğer çevrimiçi Ingilizce öğretmenleri ilgini çekebilecek

Tüm çevrimiçi öğretmenleri görün Ingilizce

Ece
Ece Nilüfer (Bursa)
400/saatİlk ders ücretsiz!
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler