Duygu

Duygu

    • İlk Ders Ücretsiz!
  • Maltepe (Istanbul)
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Ben Duygu, ortaögretim matematik ögretmenligi son sinif ögrencisiyim. Matematige olan ilgim ve tutkum, ögretmenlik yolculuguma yön verdi. Kendimi disiplinli, sabirli ve ögrencilere matematigi sevdirme konusunda kararli biri olarak tanimliyorum. Egitim sürecimde, matematigin sadece formüller ve sayilardan ibaret olmadigini, ayni zamanda problem çözme becerilerini, analitik düsünmeyi ve mantiksal akil yürütmeyi gelistiren bir alan oldugunu ögrendim.
Derslerim, farkli seviyelerdeki ögrencilere yönelik olup, matematiksel kavramlari anlamalarini ve bu kavramlari günlük hayatlarina uygulamalarini hedefliyorum. Ögrencilerin matematik korkusunu yenmelerine ve bu alanda kendilerine güvenmelerine yardimci olmayi amaçliyorum. Ayni zamanda Bilgisayar Ögretmeni de oldugum için derslerimde teknolojinin olanaklarindan da faydalanip, eglenceli ve etkilesimli yöntemler kullanarak ögrencilerin aktif katilimini tesvik ediyorum. Matematiksel yazilimlar ve uygulamalar sayesinde ögrenciler, derslerde ögrendiklerini dijital ortamda da pekistirebiliyorlar.
Ögrencilerimin ihtiyaçlarina ve ögrenme stillerine göre derslerimi planliyor ve her bir ögrencinin potansiyelini en üst düzeye çikarmak için bireysel destek sagliyorum. Amacim, ögrencilerime matematigi sevdirmek ve onlara bu alanda basarili olabilecekleri inancini asilamak.
Matematik ögretmenligi egitimimde kazandigim bilgi ve becerileri, ögretim stajlarim sirasinda ve verdigim özel dersler ile uygulama firsati buldum. Farkli seviyelerdeki ögrencilere dersler verdim ve bu süreçte ögrencilerin ögrenme stillerini, güçlü ve zayif yönlerini tanima konusunda önemli deneyimler edindim. Ayrica, ögrencilerin motivasyonlarini ve basarilarini artirmak için etkili iletisim ve geri bildirim tekniklerini kullanma becerimi gelistirdim.
Ögrencilerime katkilarimi söyle siralayabilirim:
Matematik derslerinde ögrencilere kendilerine güvenmeyi ögretmeyi ve zorluklarin üstesinden gelmeleri için gerekli araçlari sunuyorum.
Ögrencilerin analitik düsünme ve problem çözme becerilerini gelistirmeleri için çesitli aktiviteler ve problemler sunuyorum.
Matematigi günlük yasamla iliskilendirerek, ögrencilere derslerde isledigimiz konularin gerçek dünyada nasil kullanildigini göstererek derslerimi düzenliyorum.


Özel ders veriyorum:
  • Öğrenciler: Primary, Ortaokul, Lise Diplomasi
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00
  • Duygu nerede öğretmenlik yapıyor?
    Maltepe (Istanbul)

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Duygu
Duygu
On Öğretmen Bul since Ağustos 2024
500/saat
İlk Ders Ücretsiz!
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • Last seen a few hours ago
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir

Diğer çevrimiçi Matematik öğretmenleri ilgini çekebilecek

Tüm çevrimiçi öğretmenleri görün Matematik

Duygu
Duygu Maltepe (Istanbul) (İstanbul)
500/saatİlk ders ücretsiz!
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler