Derya

Derya

  • Ankara sehri
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Psikolojik danismanlik alaninda edindigim bilgi ve becerilerle, bireylerin duygusal ve zihinsel sagligini desteklemek için güçlü bir temele sahibim. TED Üniversitesi'nde aldigim %100 burslu Psikolojik Danismanlik ve Rehberlik egitimi boyunca, bireylerle etkili iletisim kurma, onlarin ihtiyaçlarini anlama ve onlara uygun stratejiler gelistirme konularinda derinlemesine bilgi sahibi oldum.

Ayrica, Dutch Expat'ta Kariyer Danismani olarak çalistigim süre boyunca, bireylerin kariyer hedeflerini belirlemelerine, gelisim stratejileri olusturmalarina ve kariyer yollarini planlamalarina yardimci oldum. Bu rol, kariyer danismanligi becerilerimi pekistirdi ve bireylerin potansiyellerini en üst düzeye çikarmalarina destek olma konusunda deneyim kazanmami sagladi.

Paradoks Psikoloji'de yaptigim stajlar, bilissel davranisçi terapi, kisa süreli çözüm odakli terapi ve yas danismanligi gibi çesitli terapi yöntemleri konusunda uygulamali deneyimler edinmemi sagladi. Bu stajlar, bireylerin sorunlarini anlama, onlara uygun müdahale yöntemleri gelistirme ve terapi süreçlerini etkili bir sekilde yönetme becerilerimi gelistirdi.

Bu deneyimlere ek olarak, gönüllü stajyer olarak çesitli okullarda çalisarak, ögrencilere psikolojik destek saglama, onlarin akademik ve kisisel gelisimlerine katkida bulunma konusunda pratik tecrübeler edindim. Bu süreçte, danismanlik, rehberlik ve egitim alanlarinda kendimi gelistirdim ve bireylerin hedeflerine ulasmalarina yardimci olma konusundaki yetkinligimi artirdim.

Bunlarin yani sira, sosyal medya yönetimi, ise alim stratejileri ve temel yoga ve nefes teknikleri gibi alanlarda da egitim aldim. Ingilizce dilinde ileri düzeyde yetkinlige sahibim ve sürekli olarak kendimi gelistirmeye yönelik çesitli çevrimiçi kurslar aliyorum. Tüm bu deneyim ve beceriler, beni farkli alanlarda destek sunabilecek, esnek ve çok yönlü bir profesyonel haline getirdi.
Özel ders veriyorum:
  • Öğrenciler: Primary, Ortaokul, Lise Diplomasi, Üniversite öğrencileri, Yetişkinler
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00
Özel dersler ve şu anda öğretilen konular

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Derya
Derya
25 Yaş
On Öğretmen Bul since Ağustos 2024
500/saat
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • Last online a few weeks ago
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir

Diğer çevrimiçi Psikoloji öğretmenleri ilgini çekebilecek

Tüm çevrimiçi öğretmenleri görün Psikoloji

Derya
Derya Ankara sehri (Ankara)
500/saat
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler