Buse

Buse

    • İlk Ders Ücretsiz!
  • Denizli sehri
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Öncelikle idealist biri olarak yapilandirmaci egitimi önemsemekteyim. Özellikle küçük yastaki ögrencilerin alici dilleri daha baskin ve daha kolay ögrenme gerçeklestirdikleri için onlarin süreçte aktif olmalari gerçek bir dil ögrenimi saglar. Peki derste, bahsettigimiz 6-12 yas araligi ögrenciler nasil aktif katilacak?
Ögrencilerin derse karsi olumlu tutum kazanmalari için onlari sikilmamasi ve içsel güdülenmesi oldukça önemli. Bu sebeple
derste animasyon izleme, bunlari canlandirma, çevrimiçi oyunlar oynama (her seviye için), konusma pratiklerine yer verme, diyalog olusturma oyunlara, görselleri betimleme, görsellerden hikaye olusturma tarzi etkinliklere yer veriyorum. Böylece ögrenci yaratici düsünmelerine, öz güvenlerini gelistirmelerine olanak sagliyorum. Elbette bir dip not olarak bu etkinler ögrenci yas ve seviyesine göre sekilenmekte.
8. Ve 12. Sinif ögrencilerime gelirsek, onlar sinava hazirlandiklari için onlarla akademik agirlikli çalismalar yapiyoruz. Daha çok dil bilgisi agirlikli olmak üzere, sinava yönelik etkinliklerde bulunuyoruz. Geçmis sinav sorularina yönelik analiz ve degerlendirmeleri birlikte yapiyoruz. Böylece ögrencilerin analitik ve elestirel düsünme becerilerini gelistirmelerine katki sagliyorum.
Tabii ki geçmis sinav sorulari üzerinde çözümlemelere de yer veriliyor. Bunlara ek olarak sinav komisyonunun kullandigi ve sikça yer verdigi kelimeler tespit edilip, onlarin kullanim alanlari belirlenip ögrenciye sunuyorum.
Sonuç olarak ögrencilere fayda saglayacak, onlarin bilissel ve duyussal alanlarda gelisimlerini saglayacak, düsünme becerilerini gelistirecek, kapsamli bir Ingilizce dersi islemekteyim. Bu planlar esnek olup, ögrenci ilgi, istek ve ihtiyaçlarina göre degisiklik gösterebilir, ders planlari ögrenciyle birlikte hazirlanabilir. Ögrencinin derse karsi içsel motivasyonun olustugunun göstergesi olan bu davranis dile karsi güdülendigini gösterir. Bu da ögrenmenin anlamli ve degerli olacagini bizlere söyler. Unutmayalim ki; bir dil bir insan, iki dil iki insan. Günümüzde ve gelecekte kisilerin en az iki dil yeterliligine sahip olmasi gerektigi çok açiktir. Hem günümüzü hem de gelecegimizi sekillendirmeye simdiden baslayalim :)
Özel ders veriyorum:
  • Bebek veya anaokulu seviyesi, Primary, Ortaokul, Lise Diplomasi

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Buse
Buse
25 Yaş
On Öğretmen Bul since Temmuz 2024
from 100/saat
İlk Ders Ücretsiz!
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • Last online a few weeks ago
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir

Diğer öğretmenler: Denizli sehri ilgini çekebilecek

Tüm öğretmenleri görüntüle içi Denizli sehri

Buse
Buse Denizli sehri (Denizli)
from 100/saatİlk ders ücretsiz!
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler