Beril

Beril

    • İlk Ders Ücretsiz!
  • Istanbul
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Sabanci Üniversitesi Bilgisayar Mühendisligi üçüncü sinif ögrencisiyim ve ayni zamanda üniversitemizde ögrencilere mentorluk yaparak 2 yildir deneyim kazaniyorum. 8 yildir aktif olarak Ingilizce kullaniyorum ve ögrencilere ders verme konusunda tutkulu biriyim.

Derslerimi etkili ve ögrenci odakli bir sekilde islemeye özen gösteriyorum. Kullandigim temel yöntem, ögrencinin bireysel ögrenme ihtiyaçlarina odaklanmaktir. Her ögrenci farkli ögrenme stillerine sahiptir, bu nedenle derslerimi çesitli ögretim yöntemleri ve materyalleri kullanarak çesitlendiririm. Ögrencilerimin güçlü yanlarini kesfetmelerine ve zayif yanlarini gelistirmelerine yardimci olmayi amaçlarim.
Ders içerigimi güncel tutmaya önem veririm. Ayrica, ögrencilerin katilimini tesvik etmek için interaktif ögrenme yöntemlerini kullanirim. Projeler, örnekler ve grup çalismalari gibi etkilesimli uygulamalarla ögrencilerin konulari daha iyi anlamalarini saglarim.

Deneyimim, ögrencilere sadece akademik bilgileri degil, ayni zamanda problem çözme becerilerini, iletisim yeteneklerini ve takim çalismasi becerilerini gelistirme firsati sunar. Derslerimde ögrencilere sadece bilgi vermekle kalmayip, ayni zamanda onlarin elestirel düsünme yeteneklerini gelistirmelerine ve kendi çözümlerini üretmelerine olanak tanirim.

Ingilizce ögretme yaklasimim, ögrencilerin dil becerilerini gelistirmelerini desteklemek ve iletisim yeteneklerini güçlendirmek üzerine odaklanmistir. Derslerimde, ögrencilere dilbilgisini anlamak ve dogru bir sekilde kullanmak konusunda güven kazandirmayi amaçliyorum. Pratik konusma, dinleme, okuma ve yazma becerilerini içeren çesitli aktivitelerle dersleri zenginlestiriyorum. Ayrica, ögrencilere kültürel baglamda da zenginlesmis bir dil deneyimi sunarak, dilin sadece kelimelerden ibaret olmadigini, ayni zamanda kültür ve iletisimle de derinlemesine baglantili oldugunu vurguluyorum. Her ögrencinin bireysel ihtiyaçlarina saygi gösteren ve ögrenmeyi eglenceli hale getiren bir atmosferde, etkilesimli ve motive edici dersler sunuyorum.

Ögrencilerime deger katmayi hedefleyen, ögrenci merkezli bir ögretim anlayisina sahibim ve onlari basarilarina ulasmalari konusunda desteklemekten mutluluk duyarim.

Umarim sizi derslerimde görmek için firsat bulabiliriz!
Özel ders veriyorum:
  • Bebek veya anaokulu seviyesi, Primary, Ortaokul, Lise Diplomasi
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00
  • Beril nerede öğretmenlik yapıyor?
    Istanbul
Özel dersler ve şu anda öğretilen konular

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Beril
Beril
22 Yaş
7/saat
İlk Ders Ücretsiz!
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • It's been a while since they were last online
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir

Diğer çevrimiçi Ingilizce öğretmenleri ilgini çekebilecek

Tüm çevrimiçi öğretmenleri görün Ingilizce

Beril
Beril Istanbul (İstanbul)
7/saatİlk ders ücretsiz!
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler