Batuhan

Batuhan

  • Ankara sehri
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

Merhaba!

Ben Batuhan, Ingilizce ögretmeni olarak sizlere kaliteli ve eglenceli bir ögrenme deneyimi sunmak için buradayim. Uzun yillardir Ingilizce ögretmenligi yapiyorum ve bu süre zarfinda sayisiz ögrenciye dil becerilerini gelistirmelerinde yardimci oldum.

Neden Benimle Ingilizce Ögrenmelisiniz?

Kisiye Özel Egitim: Her ögrencinin ögrenme tarzi farklidir. Bu yüzden derslerimi ögrencilerimin ihtiyaçlarina göre özellestiriyorum. Hedeflerinize ve seviyenize uygun bir ögrenme plani olusturuyorum.

Eglenceli ve Etkilesimli Dersler: Dil ögrenmek sikici olmak zorunda degil! Oyunlar, interaktif aktiviteler ve modern ögretim teknikleri ile derslerimi keyifli hale getiriyorum. Böylece ögrendiklerinizi daha kolay hatirliyorsunuz.

Kapsamli Deneyim: Yillarin verdigi tecrübeyle, dilin inceliklerini ve kültürel baglamini ögretiyorum. Sadece dil bilgisi ve kelime dagarcigini degil, ayni zamanda Ingilizce'yi nasil dogal bir sekilde kullanabileceginizi de ögreniyorsunuz.

Basari Odakli Yaklasim: Ögrencilerimin basarilari benim için en büyük motivasyon kaynagidir. Basariya giden yolda sizleri desteklemek ve rehberlik etmek için buradayim.

Esnek Ders Programi: Yogun programiniza uyum saglayacak sekilde ders saatlerini ayarlayabiliriz. Ister birebir ister grup dersleriyle esnek bir ögrenme deneyimi sunuyorum.

Eger Ingilizce becerilerinizi bir üst seviyeye tasimak ve bu süreci keyifli bir hale getirmek istiyorsaniz, dogru yerdesiniz. Hadi, birlikte bu yolculuga çikalim ve hedeflerinize ulasmaniz için gerekli adimlari atalim!

Benimle iletisime geçmek için [iletisim bilgileri] üzerinden bana ulasabilirsiniz.

Sevgilerimle,

Batuhan Uyar


Ögrencilerimin benim için yaptiklari yorumlar:

"Dersler gerçekten eglenceli ve ögretici. Ingilizce konusma becerilerim çok gelisti. Batuhan hoca, dersleri kisisellestirerek eksik oldugum konularda bana çok yardimci oldu." - Serra GÜNDÜZ

"Baslangiçta Ingilizce ögrenmekten çekiniyordum, ancak Batuhan hoca sayesinde kendime güvenim artti. Dersler sirasinda hem çok sey ögrendim hem de çok eglendim." - Melike DEMIRCI
Özel ders veriyorum:
  • Bebek veya anaokulu seviyesi, Primary, Ortaokul, Lise Diplomasi, Üniversite öğrencileri, Yetişkinler
  • Şirketler, serbest çalışanlar ve iş profesyonelleri
  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00
  • Batuhan nerede öğretmenlik yapıyor?

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Batuhan
Batuhan
30 Yaş
On Öğretmen Bul since Haziran 2024
250/saat
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • It's been a while since they were last online
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir
Batuhan
Batuhan Ankara sehri (Ankara)
250/saat
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler