Abdullah

Abdullah

  • Istanbul
  • Doğrulanmış profil detayları

Ücretsiz iletişime geç

Profili paylaş

2019 yilindan bu yana çesitli yas gruplarindan ve ögrenim seviyelerinden birçok ögrenciyle bire bir özel dersler gerçeklestirdim. Matematik, geometri, Türkçe ve Ingilizce gibi derslerde uzmanlastim ve ayni zamanda ögrencilere akademik ve kisisel koçluk hizmeti sundum. Psikoloji ögrencisi olmamin avantajini, her ögrencinin bireysel ihtiyaçlarini ve ruhsal durumunu anlamada ve buna uygun ders programlari gelistirmede kullaniyorum. Bu sayede, her ögrencinin güçlü ve zayif yönlerini tespit ederek, onlarin potansiyellerini en üst seviyeye çikarmaya odaklaniyorum.

Derslerde öncelikle ögrencilerimin ögrenme tarzlarini kesfetmeye özen gösteririm. Kimileri görsel materyallerle, kimileri ise uygulamali örneklerle daha iyi ögrenir. Bu yüzden derslerimi her ögrencinin ögrenme biçimine uygun olarak sekillendiririm. Matematikte zorlanan bir ögrenci için daha somut örnekler kullanirken, dil derslerinde kelime oyunlari ve eglenceli aktivitelerle ögrenmeyi pekistirmeyi hedeflerim. Derslerimi sikici ve monoton olmaktan çikarip, ögrencinin ilgisini sürekli canli tutacak, dinamik bir yapiya büründürmeyi amaçlarim. Bu sayede, ögrenciler derslerden keyif alir ve ögrenme süreci onlar için bir zorunluluk yerine bir zevk haline gelir.

Veli ile sürekli iletisim halinde olmaya büyük önem veririm. Ögrencinin ilerlemesini düzenli olarak takip eder ve velilere geri bildirimlerde bulunurum. Her dersin sonunda, ögrenciyle o gün isledigimiz konulari özetler, hangi alanlarda güçlendigini ve hangi alanlarda daha fazla çalismamiz gerektigini belirtirim. Ayrica, ögrencinin ders disindaki durumu hakkinda da bilgi sahibi olurum; bu sayede, sadece ders sirasinda degil, genel olarak ögrencinin akademik basarisina ve kisisel gelisimine katki saglayabilirim.

Ders disinda da ögrencilerimle olan iletisimimi kesmemeye özen gösteririm. Ögrencilerim, herhangi bir zamanda bir sorulari oldugunda ya da bir konuda yardima ihtiyaç duyduklarinda bana ulasabilirler. Bu, onlarin derslere karsi güven duymalarini saglar ve zorlandiklari alanlarda hizli bir sekilde destek almalarina olanak tanir. Bu yaklasimla, sadece bir ögretmen degil, ayni zamanda bir rehber ve destek kaynagi olarak ögrencilerimin yaninda olmayi hedeflerim. Velilerin de bu süreçte ögrencilerin gelisimine taniklik ederek, onlarin basarilarini paylasabilmeleri benim için önemlidir. Bu baglamda, hem ögrenciye hem de veliye güven veren, sonuç odakli ve samimi bir egitim yaklasimi benimsiyorum.






Özel ders veriyorum:
  • Öğrenciler: Ortaokul, Lise Diplomasi
Eğitim: dereceler, kurslar ve sertifikalar
  • Boğziçi Üniversitesinde Psikoloji bölümünde eğitim görüyorum(eğitimim devam ediyor)

  • Müsaitlik
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
    07:00
    08:00
    09:00
    10:00
    11:00
    12:00
    13:00
    14:00
    15:00
    16:00
    17:00
    18:00
    19:00
    20:00
    21:00
    22:00
    23:00
  • Abdullah nerede öğretmenlik yapıyor?
    Istanbul

İletişime geç - ücretsiz!

ya da

GoStudent'tan geldiğini söylemeyi unutma!
Abdullah
Abdullah
23 Yaş
On Öğretmen Bul since Ağustos 2024
500/saat
  • Onaylanmış iletişim bilgileri
  • Last online a few weeks ago
Bu profili paylaş veya e-posta ile gönder
Hata bildir

Diğer çevrimiçi Matematik öğretmenleri ilgini çekebilecek

Tüm çevrimiçi öğretmenleri görün Matematik

Abdullah
Abdullah Istanbul (İstanbul)
500/saat
Ücretsiz iletişime geç
© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler