Profili paylaş

Sınıfları Matematik

içi Küçükçekmece (Istanbul)

Bire bir ders, online, yüz yüze. Geometri

Kimin için:

İlkokul, Ortaokul

Fiyat:

350/saat İlk Ders Ücretsiz

Ders Adı:

Geometri

Merhaba. 32 yaşındayım. İstanbul' da yaşıyorum. 2014 yılında, İstanbul Üniversitesi' nden, Ekonomi bölümünden mezun oldum. Doğada yürüyüş yapmayı, yüzmeyi, sosyal aktivitelerde bulunmayı, okumayı seviyorum. Halihazırda özel sektörde çalışmaktayım. Kalan zamanlarımda ihtiyacı olan öğrencilere ders vermek istiyorum. Öğretmeyi ve anlatmayı seven sabırlı ve sakin bir insanım.

Ders vermek istediğim alanlar: Geometri-Matematik-İngilizce(İlkokul ve Ortaokul öğrencileri)

Ders anlatırken kullandığım materyaller: Defter, çalışma kağıdı, kalem, renkli kalemler, silgi, beyaz tahta, tahta kalemi

Ders anlatırken kullandığım yöntemler: Tekrar, ödev verme, bir önceki dersin tekrarı, özet tablo oluşturarak, anahtar kelimeleri yazmak ve kısa sürede tekrarlar yapılmasını sağlamak, plan ve program, pratik yapmak için testler ve alıştırmalar, konu tekrarları, çözümlü soruların mevcut olduğu kaynaklar, konu anlatımı iyi belirli kaynaklar, derse başlamadan önce yapılan hazırlık çalışması. -Motivasyon- Dersi sevdirmenin, severek anlatmanın çok önemli olduğunu düşünenlerdenim.

Deneyim: Daha önce, İngilizce dersinde eğitim verdim.

Online olarak, Zoom, Skype, Google meetings üzerinden ya da yüz yüze eğitim verebilirim. Konum: İstanbul

Ders, dersin içeriği, yöntemi, öğrencinin algılayış şekline, çalışmak isteme tarzına göre değişir. Seviyesi, ilgisi birkaç ders yaptıktan sonra ve geri bildirimleri öğrendikten sonra belli olur. Dersi öğretmenin subjektif olması gibi öğrenmenin de subjektif yönlerinin olduğunu göz önünde bulundurmanın önemli olduğunu düşünenlerdenim.

Gerekli kişisel bilgilerin paylaşımı, plan ve programların yapılması, eğitim verilecek olan öğrenci ya da ebeveyni ile iletişime geçildikten sonra gerçekleşecektir.

Teşekkür eder, herkese eğitim hayatında başarılar ve kolaylıklar dilerim...

Merak edilen her konu hakkında mail adresimden bana ulaşabilirsiniz. Öğrenmeye istekli, bire bir ders almak isteyen, emek vermeyi ve emeğinin karşılığını aldığında mutlu olan kişilerin dönüşlerini beklerim.
İletişime geç
Özge

Özge

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Matematik öğretmeni Istanbul kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler