Profili paylaş

Sınıfları Fransizca

içi İzmirli (Düzce)

Başlangıçtan ileri seviyeye - Kapsamlı fransızca özel dersler. Online ve yüzyüze

Kimin için:

Ortaokul, Lise, Üniversite, Yetişkinler

Seviyeler:

Initasyon, Düsük, Orta

Fiyat:

600/saat

Fransızca öğretmeni olarak, Fransızca öğrenme sürecinizde size yardımcı olmak isterim. Fransızca'nın zengin kültürü ve dili üzerine derin bir tutkuya sahibim. Ilk önce Piri Reis okulunda sonrasında yine frankofon okulu olan Tefik Fikret Lisesinden mezun oldum. Üniversite eğitimimi Fransa'da tamamladım uzun bir süre orada yaşadim. Son bir senedir Türkiye'de yaşıyorum ve farklı yaş gruplarından öğrencilere farklı alanlarda dersler veriyorum.

Öğrencilerime, Fransızca öğrenme sürecinde karşılaşılabilecek zorlukları anlıyor ve bu zorlukların üstesinden gelmek için çeşitli yöntemler geliştiriyorum.

Derslerimde, başlangıç seviyesinden ileri seviyelere kadar Fransızca dil becerilerini geliştirmeye odaklanıyorum. Konuşma, dinleme, okuma ve yazma becerilerini dengeli bir şekilde geliştirmek için çeşitli materyaller ve etkileşimli aktiviteler kullanıyorum. Ayrıca dilbilgisi ve kelime bilgisini güçlendirmek için özel olarak hazırladığım ders planlarını sunuyorum. Fransız kültürü ve tarihine de derslerimde yer vererek öğrencilerimin dil becerilerini geliştirirken aynı zamanda kültürel bir deneyim yaşamalarını sağlıyorum.

Eğer Fransızca'yı öğrenmek veya mevcut dil becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız, lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
İletişime geç
Basak

Basak

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Fransizca öğretmeni Düzce kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler