Profili paylaş

Sınıfları Matematik

içi Ankara Sehri, İvedik, Yenimahalle (Ankara)

(Ortaokul - Lise ) Matematik Öğretmeni

Kimin için:

Ortaokul, Lise

Fiyat:

350/saat İlk Ders Ücretsiz

Merhaba! Ben Ahmet Baris YÜKSEL, Ted Üniversitesi Ilkögretim Matematik Ögretmenligi (Ingilizce) bölümünden 3.65/4 ortalama ile yeni mezun oldum. Üniversite yillarimda 11. ve 12. sinif ögrencilerine ders verdim ve bu süreçte ögrenci odakli bir egitim yöntemi gelistirdim. Derslerime baslamadan önce, isleyecegim konunun ögrencilerimde ne düzeyde bilgiye sahip olduklarini belirlemek için çesitli degerlendirmeler yaparim. Bu sayede derslerimi ögrencilerimin ihtiyaçlarina göre sekillendirebilirim.

Ögrenci odakli bir egitim yöntemini benimsiyorum. Her ögrencinin ögrenme hizinin ve tarzinin farkli oldugunu biliyorum, bu yüzden derslerimi esnek ve çesitli yöntemlerle islerim. Örnegin, bazi ögrenciler görsel materyallerle daha iyi ögrenirken, bazilari ise pratik yaparak daha iyi anlar. Bu nedenle derslerimde hem görsel hem de uygulamali materyallere yer veririm. Ayrica, teknolojiyi de derslerime entegre ederek, interaktif ve ilgi çekici bir ögrenme ortami yaratirim.

Derslerimin içerigi genellikle konunun temel kavramlarini açiklamakla baslar. Ardindan, bu kavramlari pekistirmek için örnekler ve uygulamalar yapariz. Ögrencilerimin aktif katilimini saglamak için soru-cevap yöntemini sikça kullanirim. Ayrica, grup çalismalari ve projelerle ögrencilerimin isbirligi yaparak ögrenmelerini tesvik ederim. Bu yöntemler, ögrencilerin konuyu daha iyi anlamalarina ve kalici ögrenme saglamalarina yardimci olur.

Deneyimlerim bana, ögrencilerin ögrenme sürecinde motive olmalarinin ne kadar önemli oldugunu gösterdi. Bu yüzden derslerimde motive edici ve destekleyici bir ortam yaratmaya özen gösteririm. Ögrencilerimin basarilarini takdir eder ve onlari sürekli olarak cesaretlendiririm. Ayrica, ögrencilerimin bireysel ihtiyaçlarina ve ilgi alanlarina göre derslerimi uyarlayarak, onlarin ögrenme sürecine daha fazla dahil olmalarini saglarim.

Sonuç olarak, derslerimde ögrenci odakli, esnek ve motive edici bir yaklasim benimserim. Amacim, her ögrencinin matematigi sevmesi ve basarili olmasi için en iyi ögrenme deneyimini sunmaktir. Ögrencilerimin matematikle ilgili özgüvenlerini artirmak ve onlarin potansiyellerini en üst düzeye çikarmak için sürekli olarak yeni yöntemler ve stratejiler gelistiririm. Bu sayede, ögrencilerimin matematik derslerinde basarili olmalarini ve bu basariyi hayatlarinin diger alanlarina da tasimalarini hedeflerim.
İletişime geç
Ahmet Baris

Ahmet Baris

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri

Birkaç saat içinde yanıt verir

Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Matematik öğretmeni Ankara kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler