Profili paylaş

Sınıfları Ingilizce

içi Trabzon Sehri (Trabzon)

Uygun fiyatlı İngilizce ders, kişiselleştirilmiş program

Fiyat:

100/saat İlk Ders Ücretsiz

Akademik ve profesyonel yolculuğum boyunca, İngiliz dili ve edebiyatı konusunda kapsamlı bir anlayış geliştirdim. Dilbilgisi, edebiyat ve yazma gibi İngilizcenin çeşitli yönlerini öğretme konusundaki deneyimim, öğrencilere ilham verme ve pozitif bir öğrenme ortamı oluşturma konusunda gerekli becerileri kazanmamı sağladı. Farklı öğrenme stillerine hitap eden ders planları tasarlayıp uygulayarak her öğrencinin tam potansiyeline ulaşmasını sağladım.

Öğretmenlik deneyimime ek olarak, destekleyici ve kapsayıcı bir sınıf atmosferi yaratma konusunda kanıtlanmış bir geçmişe sahibim. Öğrenciler arasında eleştirel düşünme ve yaratıcılığı teşvik etmenin önemine inanıyorum ve tüm derslerimde edebiyat ve dile olan sevgiyi ilham etmeye çalışıyorum. Güçlü iletişim becerilerim ve öğrencilerle bağlantı kurma yeteneğim, hem öğrencilerden hem de meslektaşlarımdan sürekli olarak olumlu geri dönüşler almamı sağladı.


Throughout my academic and professional journey, I have developed a comprehensive understanding of the English language and literature. My experience in teaching various aspects of English, including grammar, literature, and writing, has equipped me with the skills necessary to engage students and foster a positive learning environment. I have successfully designed and implemented lesson plans that cater to diverse learning styles, ensuring that each student is able to achieve their full potential.
İletişime geç
Eda

Eda

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Ingilizce öğretmeni Trabzon kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler