Profili paylaş

Sınıfları Koçluk

içi İstanbul (Istanbul)

YKS VE LGS öğrencilerine yönelik Rehberlik hizmeti

Kimin için:

Ortaokul, Lise

Fiyat:

320/saat İlk Ders Ücretsiz

Hizmet verdigim alanlar:
• Ögrenci Koçlugu: YKS ve LGS sinavlarina hazirlanan ögrencilere özel rehberlik hizmeti sunmaktayim. Bu süreçte sana özel bir ders programi olusturmanda sana öncülük ediyor ve haftalik olarak ilerlemeni takip ediyorum.

• Kariyer Danismanligi: Hangi meslegin kendileri için en uygun olduguna karar veremeyen, egitim ve is imkanlari hakkinda bilgi edinmek isteyen, becerilerini ve yeteneklerini kesfetmek isteyen, kendine güvenlerini ve motivasyonlarini artirmak isteyen ögrencilere yönelik danismanlik hizmeti sunmaktayim. Yetkin oldugum ölçekleri kullanarak, hangi alanlarda basarili oldugunu ve hangi meslek veya sektörlere ilgi duydugunu kesfediyoruz. Bu sayede, potansiyelini en iyi sekilde kullanabilecegin alanlari belirliyoruz. Ilgi ve yeteneklerin dogrultusunda, sana uygun meslekleri arastiriyorum. Her bir meslegin gerektirdigi egitim, beceri ve deneyimleri inceliyoruz ve ölçeklerden aldigin sonuçlari da göz önünde bulundurarak, sana en uygun meslek seçeneklerini sunuyorum.

• Tercih Danismanligi: Tercih dönemi, genellikle stresli ve kararsizlik yasanan bir süreçtir. Danisanlarima objektif bir bakis açisiyla yaklasarak, karar verme sürecinde destek sagliyorum. Egitim ve is dünyasi sürekli olarak degisip ve gelistiginden bu süreçte danisanlarima güncel bilgiler ve kaynaklar sunarak, karar verme sürecinde en dogru ve güncel bilgilerle donatilmalarini sagliyorum. Böylece, dogru tercihler yaparak gelecekleri için saglam bir temel olusturmalarina yardimci oluyorum. Ayrica danisanimin yeteneklerini ve ilgi alanlarini degerlendirerek kisiye özel bir yol haritasi çikariyorum.
İletişime geç
Yaren

Yaren

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Koçluk öğretmeni Istanbul kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler