Ahmed
Profili paylaş
Ahmed

Sınıfları Ingilizce

içi İstanbul (Istanbul)

NATIVE VE TECRÜBELI HOCADAN FRANSIZCA VE INGİLİZCE DERSİ

TR: Merhaba! Benim adım Ahmed, Tunus'ta doğdum, fakat farklı kültürlerle iç içe büyüdüm. Şu anda emekli olan diplomat babamın işi sayesinde, çeşitli ülkelerde yaşadım ve okudum. Akabinde ise Türkiye’ye yerleştim. Dil öğretiminde pedagojik eğitimin yanı sıra siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler okudum. Öğretmen kariyerime yaklaşık 12 yıl önce bir dil enstitüsünde sohbet atölyeleri düzenleyerek başladım. Gittikçe severek yaptığım bu işi, başka insanların hayatlarına katkıda bulunabildiğim bir meslek olarak görmeye başladım. Kendimi daha da geliştirmek adına stajlara giderek ve üniversitede eğitim fakültesinden dersler alarak çeşitli öğretim sertifikalarına sahip oldum. Ders verdikçe her öğrenen kişinin öğrenme şeklinin farklı olduğunu anladım. Bundan dolayı dil öğretimine yaklaşımımla ilgili olarak, öğrencilerimin ihtiyaç ve beklentilerine karşı olabildiğince esnek olmaya özen gösteririm. Dilbilgisine ve çeviriye dayalı klasik öğretim yöntemlerinin yanı sıra, yeni ortaya çıkan dil öğretim yöntemlerinin iletişim ve etkileşime daha fazla odaklandığını, kendi bağlamlarında kişiselleştirildikleri ve uygulandıkları takdirde hepsinin birbiriyle alâkalı ve pratik olabildiğini düşünüyorum. Derslerimde sözlü iletişime, cümle oluşumuna, kelime dağarcığına ve telâffuza eşit önem veriyorum. Dil bir bütündür. Bu nedenle, tüm bileşenleri entegre bir şekilde öğretilmelidir. Fakat şöyle bir gerçek vardır ki : düşünülmeden, öğrenilen şey sorgulanmadan, gözlemlenmeden, öğrenilenin ne işe yaradığı sorulmadan hiçbir şey kalıcı olarak öğrenilemez.

Öğretmenlik kariyerim boyunca birçok yaş grubuyla çalıştım. Küçük yaş grubunda konuşma becerilerini ve dil edinimini kolaylaştıracak çalışmalar yaptım. Bununla birlikte TOEFL, IELTS, SAT(İngilizce) ve DELF, DALF(Fransızca) sınavları için yıllar boyunca birçok öğrenciyle sonu başarı ile sonuçlanan çalışmalar yaptım. Öğrencilerimle bu istikrarlı çalışmalarımızın sonucunu profilime onların yorumlarını ekran fotoğrafı çekerek eklediğim resimler aracılığıyla görebilirsiniz. Çalışmalarımı yine aynı şekilde isteğe bağlı olarak on-line veya yüzyüze olarak gerçekleştirebilirim. Kararınızı pandemiyi de göz önünde bulundararak verebilirsiniz !

Bu arada Fransızca, Arapça ve İngilizceyi ana dil seviyesinde; orta düzeyde ise İspanyolca ve Türkçe konuşabiliyorum. Dersler tarafımca kendinizi daha rahat hissettiğiniz dilde anlatılabilir.
İletişime geç
Ahmed

Ahmed

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Ingilizce öğretmeni Istanbul kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler