Profili paylaş

Sınıfları Kimya

içi İstanbul (Istanbul)

Kimya artık gözünde büyümeyecek,var mısın kendini keşfetmeye?

Fiyat:

700/saat İlk Ders Ücretsiz

Ders Adı:

Temel Kimya

Merhaba! Ben kimya tutkunu bir öğretmenim ve size kimya derslerinde özel ders vermeye hazırım. Kimya, doğanın temel yasalarını anlamamızı sağlayan heyecan verici bir bilimdir ve bunu size keyifle öğreteceğim.

Öğrencilerimin başarılarına odaklanan bir yaklaşım benimsemekteyim. Her öğrencinin kendine özgü bir öğrenme stili ve hedefleri vardır ve bu nedenle derslerimi kişiselleştiriyorum. Sizlere temel kimya konularını anlaşılır bir şekilde açıklayacak, sorularınızı yanıtlayacak ve pratik yapmanızı sağlayacak materyaller sunacağım. Ayrıca, sınavlara hazırlık sürecinde de size rehberlik edecek ve stratejik bir şekilde çalışmanıza yardımcı olacağım.

Öğrencilerimin başarılı olmasını sağlamak için sabırlı, anlayışlı ve motive edici bir tutum sergiliyorum. Sizlere zorlu konuları basit ve eğlenceli bir şekilde öğretecek ve kimyayı sevmenizi sağlayacak bir ortam yaratacağım.

Sizlere uygun olan gün ve saatlere göre esnek bir program oluşturabilirim. İster online olarak, isterseniz de birebir olarak derslerimizi gerçekleştirebiliriz. Ayrıca, sizin ilgi alanlarınıza ve hedeflerinize göre ders içeriğini de şekillendirebiliriz.

Eğer kimya derslerinde başarılı olmak ve bu heyecan verici bilimi daha iyi anlamak istiyorsanız, hemen iletişime geçin! Birlikte başarılı bir öğrenme deneyimi yaşayalım.
İletişime geç
Ayse

Ayse

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Kimya öğretmeni Istanbul kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler