Profili paylaş

Sınıfları Ingilizce

içi İstanbul, Besiktas, Beyoglu, Fatih (), Üsküda... (Istanbul)

İngilizce Öğretmeni'nden Kişisel İhtiyaca Yönelik Özel Ders

Kimin için:

Tüm seviyeler

Seviyeler:

Tüm seviyeler

Fiyat:

400/saat İlk Ders Ücretsiz

Merhaba, ben Cemre. Yeditepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü mezunuyum. Üniversitemin son senesinde Pedagojik Formasyon Sertifikası'nı aldıktan sonra, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde İşletme üzerine master yapmaya başladım. Geçmiş yıllarda birçok yaş grubuna İngilizce eğitimi verdim. Bilfen Okulları'nda İngilizce öğretmeni olarak çalıştım. İlkokul ve ortaokul yıllarımda Almanca, Galileo Galilei Fen Lisesi'nde İngilizce, İtalyanca ve İspanyolca ile birlikte dil edinimi üzerine yoğunlaşmış bir eğitim hayatım oldu.
Bu tutkumu öğrencilerim ile paylaşabildiğim için hep mutluluk duydum. İkinci dil ediniminde motivasyonun ve özgüvenin çok büyük bir payı olduğunu, hem öğrencilik hem öğretmenlik yıllarımda görme şansım oldu. Eğitim hayatlarında anlamlı bir öğrenmenin gerçekleşmesi doğal dil edinimini sağlayacak en önemli faktörlerden biriyken; ben de öğrencilerimi bu hedefler doğrultusunda yönlendirmenin ve buna uygun yöntemlerin kullanılmasının doğru olduğunu düşünüyorum.
Bireysel farklılıklar ve ilgi alanlarını dikkate alarak ders planları oluşturmaya özen gösteriyor, öğrenme sürecinin keyifle ilerlemesini hedefliyorum. Bu şekilde öğrencilerimin çoğu için olumsuz hisler yaratabilecek durumlardan uzaklaşıyor ve derslerini onlar için kişiselleştiriyorum. Kaygılarını en aza indirgemeye çok önem veriyorum.
İletişime geç
Cemre Naz

Cemre Naz

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Ingilizce öğretmeni Istanbul kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler