Aysenur
Profili paylaş

Sınıfları Ingilizce

içi İstanbul, Küçükçekmece, Esenyurt (), Bakirköy... (Istanbul)

İngilizce Konuşma, Okuma, Anlama, Mülakat, İş Görüşmesi Özel Ders

Kimin için:

Tüm seviyeler

Seviyeler:

Tüm seviyeler

Fiyat:

600/saat İlk Ders Ücretsiz

Merhaba! Ben Ayşenur, İngilizce öğretmeni olarak sizinle çalışmaktan heyecan duyuyorum. Uzun yıllara dayanan deneyimimle öğrencilerimin bireysel ihtiyaçlarına odaklanarak onların dil becerilerini geliştirmeyi amaçlıyorum.

İstanbul Üniversitesi, Management Informations Systems&Engineering ingilizce bölümleri mezunuyum ve 7 yıldır İngilizce öğretmenliği yapıyorum. İngilizce eğitimimde hem klasik yöntemleri hem de çağdaş öğretim tekniklerini bir araya getirerek öğrencilerimin öğrenme sürecini en etkili ve keyifli hale getiriyorum.

Her öğrenci benim için özeldir ve bireysel ihtiyaçlarına odaklanarak onların dil becerilerini geliştirmeyi amaçlıyorum. Derslerimi etkileşimli ve katılımcı yaparak öğrencilerimin İngilizceyi güvenle konuşmalarını, anlamalarını ve yazmalarını sağlıyorum. İletişime dayalı bir öğretim yaklaşımıyla dil becerilerini doğal bir şekilde geliştirmelerine yardımcı oluyorum.

Ders içeriğimi öğrencilerimin seviyesine, hedeflerine ve ilgi alanlarına göre belirliyorum. Dilbilgisi, kelime bilgisi, konuşma pratiği, okuma ve yazma becerileri gibi alanlarda kapsamlı bir program sunarak öğrencilerimin tam anlamıyla İngilizce öğrenmelerini sağlıyorum. Ayrıca, gerçek hayattaki durumları simüle eden aktiviteler ve materyaller kullanarak öğrencilerimin dil becerilerini pratik yapmalarını sağlıyorum.

İletişim ve İlerleme Takibi:

Öğrencilerimle sıkı bir iletişim halinde olmayı önemsiyorum. Derslerin dışında da sorularını yanıtlamak, ilerleme kaydetmek ve önerilerde bulunmak için her zaman buradayım. Ayrıca, öğrencilerimin gelişimini düzenli olarak izleyerek onların hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyorum.

Eğer siz de İngilizceyi etkili ve keyifli bir şekilde öğrenmek istiyorsanız, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Birlikte çalışarak dil becerilerinizi geliştireceğimize eminim.

Teşekkürler!

Ayşegül
İletişime geç
Aysenur

Aysenur

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Ingilizce öğretmeni Istanbul kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler