Profili paylaş

Sınıfları Matematik

içi Ömerli (Kastamonu), Sariömer, Ahmetbey (Kasta... (Kastamonu)

Her seviyedeki öğrenciye Matematik, Fizik, Kimya ve Fen Bilgisi dersleri vermekteyim

Kimin için:

Ortaokul, Lise, Yetişkinler

Fiyat:

500/saat İlk Ders Ücretsiz

26 yıllık öğretmenim. Matematik, Fizik, Kimya ve Fen Bilgisi dersleri vermekteyim. Dersleri öğrencinin isteğine göre yüz yüze veya online olarak yapmaktayım. Uzaktan eğitim konusunda deneyimim vardır ve öğrencilerimin çoğunluğu internet üzerinden online olarak dersi tercih etmektedir. LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilere hazırlık sürecinin başından sonuna kadar yardımcı olmaktayım. Ders çalışma planlarının yapılması ve yapılan planların takip edilmesini sağlamaktayım. Çalışma planlarını ders, konu, kitap, sayfa numaraları, çözülen soru sayısı, çözülemeyen soruların ayrıntılı çözümlerinin yapılmasına kadar planlamaktayım.
Öğrencilerin hedeflerine ulaşmalarında gereken her türlü desteği sağlamaktayım. Sınav hazırlık süreci uzun ve zor yolculuk gibidir. Bu yolculukta öğrencilerime hem ders açısından, hem psikolojik açıdan gereken her türlü desteği sağlamaktayım. Karşılaşılan sorunların çözümü için alanında uzman psikologlarla işbirliği yaparak öğrencilerimin başarılı olması için her türlü tedbirleri almaktayım.
Ara sınıf öğrencileri için derslerin okul konularıyla birlikte işlenmesini sağlıyorum. Okulda anlatılan konuda anlaşılmayan yerleri tekrar tekrar anlatıp öğrencimizin konuyu iyice öğrenmesini sağlamaktayım. Öğrencilerimizin çoğunluğu anlatılan konuyu anlamakta fakat soru çözmeye başladıklarında bazı soruları çözerken bazılarını çözerken zorluklarla karşılaşmaktadır. Çözemediği soruların çözüm yöntemlerini göstererek bu zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı olmaktayım.
İletişime geç
Hayati

Hayati

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Matematik öğretmeni Kastamonu kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler