Profili paylaş

Online dersler: Ingilizce

6 YIL DENEYİMLİ YABANCI HOCADAN ONLINE BİREBİR İNGİLİZCE DERSLER

Kimin için:

Üniversite, Yetişkinler, Şirketler

Seviyeler:

Tüm seviyeler

Fiyat:

600/saat

Ben Gülnar, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (100% İngilizce) lisans bölümünden mezunum. Şu anda SBUİ anabilim dalında yüksek lisans yapmaktayım (100% İngilizce). Öğrencilik hayatımın ilk senesinden itibaren İngilizce öğretmenliği yapmaktayım (6 sene). Bu işi profesyonelleştirmek adına TESOL eğitimi ve sertifikası aldım. İngilizce benim için büyük bir zevk olduğundan derslerimi geleneksel yöntemlerin dışında, eğlenceli bir şekilde işlemeyi çok severim. Siz de artık İngilizce eğitimi adı altında döne döne işlenen “present simple, future simple” ve s. gibi gramer konularından sıkılmadınız mı?

Bir dil sadece gramerden oluşmamaktadır ve aynı zamanda bir dil bilmek zekâ göstergesi değildir. İngilizce veya farklı bir yabancı dil bilmek, doğru teknik, doğru eğitmen eşliğinde, üzerine çalışılıp, benimseyerek öğrenilebilecek bir durumdur. Derslerim tamamen kişiye özel olarak planlanır ve interaktif bir şekilde online platformlarda işlenmektedir. İlk adım olarak, iki aşamalı seviye belirleme sınavı (yazılı ve konuşma) yaparak öğrencimin seviyesini ve ihtiyaçlarını belirliyorum. Bu sayede, her öğrenciye uygun bir ders programı hazırlıyorum.
Derslerimin içeriğini size şu şekilde anlatmak isterim:
Reading (Okuma): Çeşitli metinler ve hikayelerle okuma becerilerinizi geliştiriyoruz. Anlama, analiz etme ve yorumlama yeteneklerinizi güçlendiriyoruz.
Listening (Dinleme): Farklı aksanlar ve konuşma hızlarına sahip ses kayıtları ve videolar kullanarak dinleme becerilerinizi artırıyoruz.
Speaking (Konuşma): Günlük diyaloglar, tartışmalar, rol yapma ve sunumlar ile konuşma pratiği yapıyoruz. Akıcılık ve telaffuz üzerinde duruyoruz.
Writing (Yazma): Kompozisyon, mektup, rapor ve makale yazma çalışmaları ile yazma becerilerinizi geliştiriyoruz. Dil bilgisi kuralları ve cümle yapıları üzerinde çalışıyoruz.
Grammar (Gramer): Dil bilgisi kurallarını detaylı bir şekilde öğretiyor ve pratik alıştırmalarla pekiştiriyoruz.
İletişime geç
Gülnar

Gülnar

(3)10100

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri
Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Reviews of Gülnar's classes by students and former students
See full profile and all reviews

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Ingilizce öğretmeni Bursa kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler